Laporta: “L’ajornament de les eleccions perjudica el Barça”

L’expresident i candidat, però, no critica la comissió gestora: “Hi havia poc marge d’actuació”

Després de la reunió amb Carles Tusquets i la resta de candidats a les eleccions del Barça, Joan Laporta ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per oferir el seu punt de vista. Amb un discurs molt més relaxat del que s’esperava tenint en compte la seva postura fermament contrària a l’ajornament dels comicis, l’expresident ha declarat que “qui surt més perjudicat d’aquest endarreriment és el Barça”.

“El club no pot esperar més. La situació actual no convé a ningú”, ha valorat. El líder d’Estimem el Barça no s’ha mostrat crític amb la comissió gestora: “És una preocupació compartida. Hi incloc la gestora. És el que ens ha transmès. He percebut que Tusquets també vol que es voti tan aviat com sigui possible. Hi havia poc marge d’actuació amb les circumstàncies que s’ha trobat. No hi ha hagut opció a fer cap excepció i no tenia sentit fer un pols amb el Govern”.

En la reunió, segons Laporta, hi ha hagut “un ambient cordial” i s’ha descartat fitxar Eric Garcia, ja que “el juny acaba contracte i arribarà, si ho ha de fer, amb la carta de llibertat”. D’altra banda, s’ha proposat “incorporar nous punts de votació” i la modalitat de vot per correu. El candidat, a més, ha revelat que “hi ha un informe jurídic que deixa clar que el procés electoral s’atura i que, per tant, no haurà de tornar a començar”. “No dona possibilitat a impugnacions per part de ningú”, ha conclòs.

Més informació

Nou comentari