Món Esport
Laporta: “L’ajornament de les eleccions perjudica el Barça”
  • CA

Després de la reunió amb Carles Tusquets i la resta de candidats a les eleccions del Barça, Joan Laporta ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per oferir el seu punt de vista. Amb un discurs molt més relaxat del que s’esperava tenint en compte la seva postura fermament contrària a l’ajornament dels comicis, l’expresident ha declarat que “qui surt més perjudicat d’aquest endarreriment és el Barça”.

“El club no pot esperar més. La situació actual no convé a ningú”, ha valorat. El líder d’Estimem el Barça no s’ha mostrat crític amb la comissió gestora: “És una preocupació compartida. Hi incloc la gestora. És el que ens ha transmès. He percebut que Tusquets també vol que es voti tan aviat com sigui possible. Hi havia poc marge d’actuació amb les circumstàncies que s’ha trobat. No hi ha hagut opció a fer cap excepció i no tenia sentit fer un pols amb el Govern”.

En la reunió, segons Laporta, hi ha hagut “un ambient cordial” i s’ha descartat fitxar Eric Garcia, ja que “el juny acaba contracte i arribarà, si ho ha de fer, amb la carta de llibertat”. D’altra banda, s’ha proposat “incorporar nous punts de votació” i la modalitat de vot per correu. El candidat, a més, ha revelat que “hi ha un informe jurídic que deixa clar que el procés electoral s’atura i que, per tant, no haurà de tornar a començar”. “No dona possibilitat a impugnacions per part de ningú”, ha conclòs.



Més notícies
L'escut del Barça, en arxiu | Europa Press
El 7 de març, possible nova data de les eleccions del Barça
Notícia: El 7 de març, possible nova data de les eleccions del Barça
Comparteix
Laporta, Font i Freixa ho han consensuat amb Tusquets i, ara, cal el vistiplau de la Generalitat de Catalunya
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Ajornades les eleccions a la presidència del Barça
Notícia: Ajornades les eleccions a la presidència del Barça
Comparteix
El club blaugrana anuncia oficialment que els comicis no se celebraran el pròxim 24 de gener

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa