Món Esport
Laporta ja ha fet l’oferta de renovació a Messi
  • CA

Joan Laporta s’ha avançat als esdeveniments previstos. Segons TV3, el president del Futbol Club Barcelona ja hauria presentat l’esperada oferta de renovació a Leo Messi i ho ha fet abans de tenir els resultats definitius de l’auditoria que s’està duent a terme a les oficines de l’entitat blaugrana. El futbolista argentí encara no hauria respost ni positivament ni negativament, ja que, ara per ara, està a l’Argentina, centrat en la Copa Amèrica.

Sempre segons TV3, l’oferta seria la que ja es va conèixer ara fa unes setmanes, amb dos anys més com a futbolista del primer equip blaugrana, dos anys als Estats Units i una retirada daurada al Barça ocupant algun càrrec de la secretària tècnica o la direcció esportiva. Messi hauria vist amb bons ulls aquest format i ara ja se li hauria fet arribar una proposta de suma econòmica per acabar de posar la rúbrica a aquest contracte.

La clau és el projecte esportiu

Un dels serrells que queden per definir que podrien acabar de convèncer Messi és el del projecte esportiu. L’argentí estaria disposat a rebaixar-se el sou de forma considerable, però necessita un equip competitiu al seu voltant. En aquest sentit, Laporta oferirà demà la seva primera roda de premsa des que és president del Barça per donar detalls al respecte.



Més notícies
Guardiola, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
L’opció Guardiola guanya pes
Notícia: L’opció Guardiola guanya pes
Comparteix
Laporta vol que torni per substituir Koeman, però és imprescindible que guanyi la Champions amb el Manchester City
La pancarta de Piqué a Madrid per promocionar la Copa Davis | Kosmos
Tots els secrets de la provocativa lona de Gerard Piqué a Madrid
Notícia: Tots els secrets de la provocativa lona de Gerard Piqué a Madrid
Comparteix
Xavi Hidalgo, director creatiu de Smäll, l'agència creativa responsable de la campanya, en parla amb El Món

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa