Laporta ja ha fet l’oferta de renovació a Messi

El president blaugrana s'ha avançat i no ha esperat a tenir els resultats de l'auditoria

Joan Laporta s’ha avançat als esdeveniments previstos. Segons TV3, el president del Futbol Club Barcelona ja hauria presentat l’esperada oferta de renovació a Leo Messi i ho ha fet abans de tenir els resultats definitius de l’auditoria que s’està duent a terme a les oficines de l’entitat blaugrana. El futbolista argentí encara no hauria respost ni positivament ni negativament, ja que, ara per ara, està a l’Argentina, centrat en la Copa Amèrica.

Sempre segons TV3, l’oferta seria la que ja es va conèixer ara fa unes setmanes, amb dos anys més com a futbolista del primer equip blaugrana, dos anys als Estats Units i una retirada daurada al Barça ocupant algun càrrec de la secretària tècnica o la direcció esportiva. Messi hauria vist amb bons ulls aquest format i ara ja se li hauria fet arribar una proposta de suma econòmica per acabar de posar la rúbrica a aquest contracte.

La clau és el projecte esportiu

Un dels serrells que queden per definir que podrien acabar de convèncer Messi és el del projecte esportiu. L’argentí estaria disposat a rebaixar-se el sou de forma considerable, però necessita un equip competitiu al seu voltant. En aquest sentit, Laporta oferirà demà la seva primera roda de premsa des que és president del Barça per donar detalls al respecte.

Més informació

Nou comentari