Laporta: “Sé que Messi es vol quedar”

"Cada vegada el veig més content", ha assegurat l'expresident i candidat a les eleccions del Barça

El candidat a les eleccions del Barça i expresident del club Joan Laporta ha estat al focus mediàtic durant les darreres hores a causa de l’ajornament de la data dels comicis que, com ell mateix ha confirmat, es preveu que serà per al pròxim 7 de març, quan els càlculs epidemiològics auguren una situació molt més favorable que l’actual en qüestions sanitàries.

Entre totes les seves declaracions, la gran majoria d’elles centrades en qüestions electorals, n’hi ha una que ha destacat més enllà de la polèmica per l’ajornament. Laporta ha assegurat que “Messi es vol quedar al Barça”. El candidat, qui mai no ha negat que manté una bona relació amb l’argentí després de la seva etapa a la presidència, ha argumentat que: “Cada vegada el veig més content, està gaudint. Ell farà tots els possibles per quedar-se si el club li pot adaptar l’oferta adequada”. A més a més, ha afirmat que Messi “està centrat a atrapar l’Atlètic a la Lliga i vol guanyar e PSG a la Champions”.

Finalment, una altra consideració esportiva de Laporta ha estat respecte al fitxatge d’Eric García. L’expresident blaugrana ha explicat que els candidats, és a dir, Víctor Font, Toni Freixa i ell mateix, han desautoritzat la comissió gestora liderada per Carles Tusquets i no han aprovat la incorporació del central català. “Aquest estiu acaba contracte i serà la nova junta gestora la que decidirà si el vol fitxar o no”, ha assegurat.

Més informació

Nou comentari