Món Esport
Laporta guanya les eleccions i es converteix en president del Barça
  • CA

Joan Laporta ha guanyat les eleccions del Barça i s’ha convertit en president del Futbol Club Barcelona. Amb els vots escrutats de forma completa, Laporta s’imposa a Víctor Font i Toni Freixa amb el 54,28% dels suports en uns dels comicis en què hi ha hagut més participació de la història, amb un 50,42% del total i 55.611 vots. Concretament, han apostat per ell 30.184 socis.

El candidat de Sí al futur, Font, queda en segon lloc a 25 punts, concretament, amb un 29,99% i 16.679 vots. Toni Freixa és el gran derrotat de la nit i perd les eleccions de forma clara, amb només un 8,58% de suports i 4.769 vots. D’aquesta manera, el sondeig a peu d’urna de TV3 ha estat fidel a la realitat i també s’han complert les prediccions de les enquestes.

La celebració

Laporta ha celebrat la victòria de forma efusiva a la seva carpa. Xampany, abraçades, felicitacions, càntics, crits de “President, president!”. També s’ha corejat el nom de “Johan”, en referència a Cruyff, amic de Laporta, molt present durant tota la seva campanya, i s’ha cantat l’himne del Barça a capela.

Quan ha sortit, Víctor Font i Toni Freixa l’han abraçat i l’han felicitat per la seva victòria, fent honor al mític “Més que un club”. També s’ha saludat amb Carles Tusquets, qui ocupava, fins ara, el lloc a la llotja del Camp Nou que ja és de Laporta. El ja expresident de la comissió gestora també l’ha volgut felicitar i l’advocat barceloní ha destacat l’“organització modèlica” de les eleccions.

La victòria incontestable de Laporta posa punt i final a més de deu anys de mandat nunyista a la presidència del club, amb Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu al capdavant de l’entitat blaugrana. De fet, aquesta tendència del barcelonisme ha estat la gran derrotada de la nit, amb la desfeta de Freixa, el candidat continuista.



Més notícies
Joan Laporta, aspirant a la presidència de Barça | Europa Press
Laporta guanya les eleccions de forma clara, segons el sondeig de TV3
Notícia: Laporta guanya les eleccions de forma clara, segons el sondeig de TV3
Comparteix
Font seria segon i Freixa tercer, a molta distància
Joan Laporta, després d'haver votat | El Món
La “nena” de Laporta confirma que té trenta anys i que ha estat una broma treta de context
Notícia: La “nena” de Laporta confirma que té trenta anys i que ha estat una broma treta de context
Comparteix
La protagonista del cas ha tancat la polèmica amb una piulada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a març 07, 2021 | 22:34
    Ramon març 07, 2021 | 22:34
    Quina pena, que Johan Cruyff i Vicenç Pla no ho hagin pogut veure!
  2. Icona del comentari de: Ramon a març 07, 2021 | 23:29
    Ramon març 07, 2021 | 23:29
    Què us vaig dir? Barça i Catalunya són com els dos plats d'una balança. I porta sent així des de fa més de mig segle. Ara que Catalunya ja no tindrà president independentista, el Barça, sí.
  3. Icona del comentari de: JOSEP PAGÈS EL AVI CULER DE CARDEDEU .. VISCA EL BARÇA .. ESTE ES EL BARÇA QUE VOLEN y ESTE ES EL PRESIDENT QUE VOLIEN PARA EL BARÇA . a març 08, 2021 | 02:30
    JOSEP PAGÈS EL AVI CULER DE CARDEDEU .. VISCA EL BARÇA .. ESTE ES EL BARÇA QUE VOLEN y ESTE ES EL PRESIDENT QUE VOLIEN PARA EL BARÇA . març 08, 2021 | 02:30
    A GUANYAT JOAN LAPORTA Nou President del BARÇA FELICITATS ,Pero no podra PERDRE TEMPS Ja molt a fer AL BARÇA . Si el vol recuperar per que PITJOR NO PODRIA ESTAR ¿ SERA O NO ELIMINADO DE LA CHAMPIONS ALTRA VEGADA ? Tindren REMUNTADA Molt dependra de LEO MESSI la Remontada . 8-M ¿ PER QUE MAI ES PRESENTA ALGUNA DONA PER SER PRESIDENTA DEL BARÇA ? A qui lo dejo .
  4. Icona del comentari de: Ramon a març 08, 2021 | 16:10
    Ramon març 08, 2021 | 16:10
    Afortunadament, Pep Guardiola i Oriol Giralt sí que ho han vist!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa