Món Esport
Laporta s’assegura Benaiges i Font esclata
  • CA

Joan Laporta ha tornat a protagonitzar un cop d’autoritat en la campanya electoral del Barça. El candidat d’Estimem el Barça ha presentat el seu projecte esportiu i entre el públic ha comptat amb la presència d’Albert Benaiges, qui va ser durant molts anys coordinador de la Masia. El mateix Laporta ha explicat que comptarà amb ell si guanya les eleccions i tindrà molt pes en les decisions vinculades al futbol formatiu del club.

Víctor Font, líder de Sí al futur, ha reaccionat a aquest fet, ja que ell també havia anunciat Benaiges com a part del seu projecte. El candidat de Granollers ha fet una piulada en la qual ha celebrat, amb ironia, el fet que Benaiges fos a la presentació de Laporta i ha atacat l’advocat barceloní per “haver posat l’Albert entre l’espasa i la paret”.

En roda de premsa, Laporta ha respost la piulada de Font i ha dit que “no he posat cap espasa a ningú” i ha assegurat que compta amb Benaiges des de fa temps per la seva labor durant molts anys al capdavant de la Masia. Sigui com sigui, sembla que el fet que Benaiges fos a la presentació de Laporta és tot un cop d’efecte favorable a l’expresident.



Més notícies
Joan Laporta, durant l'entrevista amb El Món | Jordi Borràs
Laporta: “Hem d’aconseguir que Messi torni a somriure”
Notícia: Laporta: “Hem d’aconseguir que Messi torni a somriure”
Comparteix
La roda de premsa de Laporta durant la presentació del seu projecte esportiu
Joan Laporta, durant la inauguració de la seu electoral d''Estimem el Barça' | Jordi Borràs
Tots els detalls del projecte esportiu de Laporta
Notícia: Tots els detalls del projecte esportiu de Laporta
Comparteix
El candidat barceloní ha fet la seva presentació més esperada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa