Laporta farà públics els resultats de l’auditoria aquest dilluns

El president blaugrana ha reaccionat de forma immediata a la carta que Bartomeu va dedicar-li divendres

El president del Barça, Joan Laporta, ha convocat una roda de premsa el pròxim dilluns 16 d’agost a les 12:00 hores a l’Auditori 1899 del Camp Nou. El club ha afirmat que en aquesta sessió informarà dels resultats que ha obtingut a través de l’auditoria que ha encarregat després del tancament de comptes de la temporada 2020/21. Amb aquesta acció, l’entitat culer pretenia saber per quin motiu ha arribat a la dramàtica situació econòmica actual.

Aquesta reacció per part de la directiva blaugrana arriba tan sols un dia després que Josep Maria Bartomeu dediqués una carta a Joan Laporta. L’expresident del Barça demanava que es publiquessin els resultats de l’auditoria com abans millor. A més, Bartomeu reprenia a l’actual màxim mandatari no haver estat capaç de fer front a les pèrdues econòmiques provocades per la pandèmia.

Joan Laporta ja es va referir a l’actuació de l’anterior junta directiva durant la roda de premsa en què el president va explicar la marxa de Messi. El directiu va qualificar de “calamitosa” la gestió de Bartomeu i va acusar-la de cometre “actes delictius”.

Més informació

Comentaris

  Bartomeu a preso per vida!!!! Agost 15, 2021 5:52 am
  Volem els resultats i la demanda penal contra el miserable Bartomeu y sus bandidos. Netegem el,Barça dels quinquis bartomeus, chorizos i papagayos sa
  JMMR Agost 15, 2021 11:37 am
  Plega FILL DE PUTA
  S'HA DEIXAT PERDRE MESSI. Agost 15, 2021 2:39 pm
  La seva dimisió, ha de fer pública el Laporta. UN DESASTRE DE PRESIDENT. Ha fet bó al Bartomeu.

Nou comentari