Món Esport
Piqué fa possible la inscripció de Memphis i Èric Garcia
  • CA

El Barça ha aconseguit dur a terme la inscripció de dos dels seus fitxatges el dia abans de debutar en Lliga. És el cas de Memphis Depay i Èric Garcia. Tots dos jugadors podran jugar diumenge contra la Reial Societat a les 20:00 hores. A més, el club blaugrana també ha inscrit Rey Manaj a la competició.

Fins avui, el club blaugrana no havia pogut dur a terme el registre d’aquests dos futbolistes perquè el club havia sobrepassat el límit salarial establert per la Lliga. Per tal de desbloquejar aquesta situació, el Barça necessitava dur a terme alguna venda o que algun jugador del primer equip acceptés una rebaixa salarial.

Davant d’això, el segon capità de l’equip, Gerard Piqué, ha fet una passa endavant i ha acceptat una rebaixa significativa del seu salari segons explica el club. Aquest gest del defensa ha fet possible que el Barça pugui inscriure Memphis, Èric Garcia i Rey Manaj.

La possibilitat que els capitans acceptessin una reducció del seu sou ja es va conèixer fa uns dies a través de Mundo Deportivo. Aquest mitjà va publicar que Piqué, Jordi Alba i Busquets estaven negociant amb el club per tal d’ajudar a inscriure els fitxatges. Ara, el club ha confirmat que el primer d’ells en materialitzar aquest acord amb el Barça ha estat Gerard Piqué.

La inscripció de Rey Manaj a la Lliga ha sorprès alguns aficionats, però el davanter ha estat el màxim golejador de la pretemporada blaugrana amb quatre gols. A banda d’Èric Garcia i Memphis, Emerson Royal també s’ha incorporat al Barça aquest estiu, però la seva inscripció no ha presentat problemes en tractar-se d’un jugador que regressa després d’una lesió i no pas d’un fitxatge. Quant a Agüero, el club encara no l’ha registrat perquè estarà de baixa fins al novembre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa