Laporta: “Estem oberts a escoltar el projecte de la Superlliga”

L’aspirant a la presidència torna a posicionar-se fermament en contra de l’ajornament de les eleccions

Joan Laporta ha assegurat, en l’acte de presentació dels pilars econòmics del seu projecte, que “estem oberts a escoltar el projecte de la Superlliga”. L’aspirant a la presidència del Barça ha deixat molt clar que tota decisió que prengui al respecte “anirà en funció dels interessos del club”. “Tot el que siguin nous ingressos serà benvingut. Hem de conèixer bé, però, quins són els detalls d’una idea que ha existit sempre, però que mai ha fructificat. Ara sembla que és més sòlida… Ja ho veurem”, ha declarat.

L’expresident ha aprofitat aquesta qüestió per exposar que, segons el seu parer, el que ha de fer el Barça és centrar-se a recuperar el pes en els organismes rectors del futbol en l’àmbit mundial. “Si la Superlliga no tira endavant serà perquè hi ha una reacció de la UEFA, que ara per ara organitza la màxima competició continental. Ja veurem com actuen les institucions, nosaltres el que haurem de fer és recuperar pes a la mateixa UEFA, l’ECA, la FIFA i les respectives comissions de treball”, ha analitzat.

Evidentment, Laporta també ha estat preguntat pel possible ajornament de les eleccions. Fidel al discurs que ha mantingut les darreres hores, s’hi ha posicionat fermament en contra. “Que no ens deixessin votar el dia 24 de gener seria un frau a la democràcia. No hi ha raons objectives per suspendre els comicis enmig del procés. Soc optimista i espero que el divendres es confirmi la data estipulada des de fa temps”, ha sentenciat amb contundència.

Més informació

Nou comentari