VÍDEO | Laporta s’emociona quan veu que el Barça jugarà el clàssic amb la senyera a la samarreta

El club estrena una samarreta especial per al partit contra el Reial Madrid

El Barça està fent una campanya extensa a la pàgina web i a les xarxes socials per donar a conèixer la samarreta amb la qual disputarà el clàssic del pròxim dissabte 10 d’abril. Es va presentar ja fa temps i es tracta d’un estampat amb un degradat que avança de blaugrana a la senyera. Ara, però, se n’està fent una difusió més intensa i el president Joan Laporta n’ha format part.

El club ha compartit un vídeo a les xarxes socials en el qual es pot veure Laporta obrint un paquet enviat per l’entitat blaugrana. Quan descobreix que es tracta d’una samarreta del Barça amb la senyera incorporada, exclama “Caram, quina samarreta!”. Pregunta si és la del clàssic i quan li responen que sí assegura que “se la posen els jugadors i només amb la samarreta ja agafen forces”.

A més a més, Laporta també ha fet una publicació a través de les seves xarxes socials personals, en la qual ha destacat l’emoció després de veure la samarreta: “Molt emocionat amb la nova samarreta que lluiran els nostres jugadors en el clàssic”. També dona rellevància al disseny: “Tenim la força que ens dona vestir el nostre escut i els nostres colors amb tot orgull!”.

Més informació

Nou comentari