Món Esport
Laporta diu adeu a un dels seus somnis utòpics
  • CA

Després del serial Neymar, també queda tancat el capítol Haaland. Segons avança Esport3, el Barça ha descartat el fitxatge del davanter noruec del Borussia Dortmund perquè no hi ha, ni de bon tros, capacitat econòmica per incorporar-lo. Erling Braut Haaland era un dels somnis utòpics de l’estiu per a Joan Laporta i la seva junta directiva, però el seu club no està disposat a negociar a la baixa i demana, aproximadament, uns 150 milions d’euros que són del tot inassumibles per l’entitat blaugrana.

Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press

Quan encara no es coneixen els resultats de l’auditoria que s’està duent a terme al club, Laporta i la directiva són molt conscients que la situació econòmica és molt dolenta i que fins i tot és pitjor del que esperaven. És per això que encara no s’ha pogut fer una oferta en ferm a Leo Messi per la seva renovació, cosa que és prioritària i que passa per davant del fitxatge de Haaland.

De fet, el noruec té una clàusula amb el Borussia Dortmund que li permetrà abandonar el club alemany l’estiu del 2022 per 75 milions d’euros. Tenint en compte aquest factor, són molts els equips europeus que estan fent marxa enrere i que aposten per esperar. A més a més, el club groc-i-negre ja té garantida, de forma gairebé matemàtica, la presència a la Champions de la temporada vinent, cosa que facilita que Haaland s’hi vulgui quedar un curs més.

El nom de Haaland, de la mateixa manera que el d’Mbappé, havia sonat des de la campanya electoral de Laporta. Són dos jugadors que agraden molt al president del Barça, però a poc a poc han anat quedant descartats. D’altra banda, les incorporacions que sí que semblen gairebé segures són les d’Emerson Royal, lateral del Betis, Eric García, central del Manchester City, i dues que depenen d’altres variables: el Kun Agüero si Messi segueix i Memphis Depay si Koeman continua.



Més notícies
Rafa Márquez, en arxiu | Europa Press
Laporta vol recuperar una llegenda del Barça
Notícia: Laporta vol recuperar una llegenda del Barça
Comparteix
Rafa Márquez es podria convertir en entrenador del Juvenil A
Joan Laporta, durant la jornada electoral | Jordi Borràs
Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Notícia: Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Comparteix
"A partir de la setmana vinent començarem a prendre decisions", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa