Món Esport
Laporta vol recuperar una llegenda del Barça
  • CA

Joan Laporta continua reformant l’estructura del Barça i ja hi ha diversos noms de futbolistes que es van convertir en llegendes durant la seva primera etapa al club que tornen, com Víctor Valdés o Carles Puyol. El següent que s’afegirà a aquesta llista és el mític central mexicà Rafa Márquez, qui, segons ha informat La Sexta, arribarà com a entrenador del Juvenil A.

Márquez va estar a can Barça durant tota la primera etapa de Laporta a la presidència del club, íntegrament. Va arribar durant l’estiu del 2003 i se’n va anar el 2010. Durant aquests anys, Márquez va jugar 242 partits, va aixecar dues Champions, quatre Lligues i una Copa. La relació del mexicà amb el president Laporta sempre ha estat molt bona i, de fet, l’exfutbolista li va donar suport durant la campanya electoral.

Márquez va dedicar tota la seva etapa de millor rendiment a can Barça, fet que li ha valgut per ser conegut a Mèxic com “El príncep de Catalunya”, malgrat que també va passar per l’Atlas, el Mònaco, el New York Red Bulls i l’Hellas Verona. Aquesta serà la primera aventura de l’exjugador a una banqueta, però el seu lideratge sobre el terreny de joc fa pensar que podrà ser un bon entrenador.



Més notícies
Joan Laporta, durant la jornada electoral | Jordi Borràs
Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Notícia: Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Comparteix
"A partir de la setmana vinent començarem a prendre decisions", ha assegurat
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Notícia: Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Comparteix
El president del club blaugrana ha parlat durant la Festa de l'Esport Català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa