Món Esport
Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha fet acte de presència a la 24a Festa de l’Esport Català i ha recollit el guardó que ha reconegut el Barça femení com a millor equip català del 2020 a l’Auditori AXA de la ciutat de Barcelona. A l’hora de pujar a l’escenari per recollir el premi, Laporta no ha pogut esquivar una pregunta sobre el primer equip de futbol masculí i la seva situació actual i les paraules del president han estat molt significatives: “Al masculí entrarem a un procés de renovació perquè s’ha acabat un cicle. La feina va bé, intentem ser eficients”. Més enllà d’això, no s’ha volgut mullar més.

Aquestes declaracions arriben en un moment molt determinant, ja que ara més que mai s’està parlant del paper de les vaques sagrades a l’equip. Sergi Roberto, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Antoine Griezmann es reuniran amb Laporta durant els pròxims dies per redifinir el seu rol a la plantilla i per pactar una possible reducció de salari. A més a més, Ronald Koeman, des del mal final de Lliga de l’equip, també està a la corda fluixa.

Pel que fa al Barça femení, Laporta ha dit que el dia d’avui “és l’orgull de tots els culers”. Ha assegurat que “la Champions és el reconeixement de molts anys de feina”. Ha recordat que ell va ser el president que va impulsar la renovació de la secció el 2004 i ha aplaudit que els darrers anys s’hagi “treballat molt bé”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa