Món Esport
Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
  • CA

Joan Laporta ha trigat moltíssim a fer declaracions a la premsa després de la seva victòria electoral i l’assumpció del càrrec de president. Ara bé, quan ho ha fet, s’hi ha posat la mar de bé. El màxim mandatari del Futbol Club Barcelona ha recollit el premi a millor equip català del 2020 al Barça femení, entregat a l’Auditori AXA de Barcelona en la 24a Festa de l’Esport, i a la sortida de l’acte ha atès, per primer cop en la seva segona etapa a la presidència, els mitjans de comunicació.

Totes les preguntes han estat referents a unes paraules que ha pronunciat durant el seu discurs, quan ha dit que “entrarem en un procés de renovació, perquè s’ha acabat un cicle”, fent referència al primer equip masculí de futbol. Davant els mitjans, s’ha reafirmat i ha assegurat que “he dit això perquè ho crec”. Per justificar-ho, Laporta ha parlat del rendiment del conjunt dirigit per Ronald Koeman i ha argumentat que “s’ha perdut la Lliga de forma incomprensible i a la Champions ens van eliminar massa d’hora”.

El president blaugrana no ha tremolat ni ha dubtat a l’hora de fer aquestes declaracions i ha insistit en que “el que s’ha de fer és treballar dur i amb eficàcia per guanyar els títols que se’ns resisteixen”. Ha deixat clar que fins que no passi el partit de l’Eibar del cap de setmana vinent, no hi haurà moviments, però després “començarem a prendre una sèrie de decisions”. D’aquesta manera, Laporta insinua el canvi estructural radical que no s’ha fet durant els darrers estius i que tanta factura ha passat a l’equip.



Més notícies
El Barça guanya la Champions del 2021 | FC Barcelona
El Barça femení, millor equip català del 2020
Notícia: El Barça femení, millor equip català del 2020
Comparteix
Toni Bou i Aina Cid han estat guardonats com a millors esportistes a la Festa de l'Esport Català
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Notícia: Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Comparteix
El president del club blaugrana ha parlat durant la Festa de l'Esport Català

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a maig 19, 2021 | 08:47
    Culé maig 19, 2021 | 08:47
    Que es perdés la lliga es det tot comprensible: hi havia mala maror i, així, les coses no funcionen. Perquè la mala maror?. Per molts motius, un d'ells la nefasta gestió del president Bartomeu. Ara cal jna bona esbandida i foc nou.
    • Icona del comentari de: Roc a maig 19, 2021 | 11:50
      Roc maig 19, 2021 | 11:50
      Quan s’ha perdut amb el Granada, empatat amb el Llevant el Bartomeu ja no hi era
  2. Icona del comentari de: Anònim a maig 19, 2021 | 12:21
    Anònim maig 19, 2021 | 12:21
    En Barmeu ja no hi era, però les cnsaeqüència+es de la seva nefasta actuació si.
  3. Icona del comentari de: el primer culpable el bartomeu a maig 19, 2021 | 12:30
    el primer culpable el bartomeu maig 19, 2021 | 12:30
    el principal culpable és el bartomeu, que ha arruïnat el club esportivament, socialment, i sobretot econòmicament la lliga es va perdre a les 10 primeres jornades, però després de perdre o millor dit atracament arbitral amb el madrit a casa, es va fer una volta sencera excepcional, que va acabar amb la derrota amb el madrit de nou. Tot i això, l'esport li va donar una oportunitat d'or, per guanyar la lliga, cosa increïble, però la pressió ha pogut amb l'equip, no l'ha sabut gestionar. A més a més que no és pot guanyar una lliga perden 19 punts al Camp Nou, i només guanyant 1 punt amb els equips de madrit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa