Laporta demana l’amnistia dels presos polítics i el retorn dels exiliats

Ha enviat un missatge emotiu i ha celebrat l'indult com a mesura alternativa: "Benvingut sigui"

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha conclòs l’Assemblea de Compromissaris amb un missatge per als presos polítics. Ha desitjat que la seva situació “com més aviat millor”, per “poder tenir-los tots a casa i que puguin venir a l’estadi a viure els èxits del Barça”. Laporta ha celebrat que se’ls pugui indultar, “benvingut sigui”, ha dit, però ha manifestat que “ho voldríem en forma d’amnistia”.

El president blaugrana s’ha emocionat a l’hora de parlar dels presos i ha fet extensible el seu missatge “als qui estan a l’exili”. Ha assegurat que cap d’ells “mereix aquesta situació”. Ha demanat al govern espanyol que sigui “comprensiu” i que actuï amb “respecte i generositat”. Ha estat molt crític amb la repressió i ha afirmat que “hi ha hagut un excés en el càstig i ha estat injust i desproporcionat”.

Més informació

Comentaris

    Doctor Strangelove Juny 22, 2021 12:23 am
    Laporta l`únic que demana és tornar amb la Maria Lapiedra. Quin dròpol! Doc.
      Dimecres Juny 23, 2021 7:23 am
      Strangelove es veu que no té res més a fer que demostrar continuament l'odi que té a la catalanitat. Faci-s'ho tractar i a veure si pren objectius més sans de vida i no molesta més.

Nou comentari