Món Esport
Aplaudiments i xiulades en una Assemblea de Compromissaris atípica
  • CA

El Barça ha celebrat avui l’Assemblea de Compromissaris en un escenari inèdit, la gespa del Camp Nou. L’acte s’ha iniciat amb el Cant del Barça i la sortida de tota la directiva de Joan Laporta mentre sonava l’himne, com si es tractés d’un partit. Abans d’entrar en matèria, el president ha fet un breu repàs de l’any i ha volgut homenatjar les víctimes de la pandèmia amb un minut de silenci. La participació no ha estat gaire alta, ja que dels 3456 compromissaris escollits només hi han acudit 700.

L’Assemblea no només ha estat atípica per celebrar-se dins l’estadi, sinó que també ha comptat amb la participació de dues juntes directives. A banda de Laporta i el seu equip, també hi ha acudit Jordi Moix, antic vicepresident de Bartomeu, per tal de defensar els comptes de l’exercici 2019-2020. Això ha estat així perquè aquest acte s’hauria d’haver celebrat l’octubre passat, però la pandèmia no va deixar. Pel que fa a l’Assemblea per valorar aquesta temporada, l’actual president ha anunciat que es vol fer “a finals d’estiu”.

La cara amable de la jornada se l’ha endut Laporta i la seva directiva, que ha rebut l’aplaudiment dels socis. El president del club s’ha mostrat optimista de cara al futur per revertir la complicada situació econòmica i esportiva en què es troba el Barça. Laporta ha afirmat tenir un pla per retornar l’equip a l’elit del futbol, i tot i que no ha pres una actitud de revenja sí que ha assegurat que res exonerarà l’antiga directiva d’assumir responsabilitats si s’escau.

D’altra banda, Jordi Moix ha rebut la part més cruel de la celebració. L’antic directiu ha sortit a defensar els comptes enmig d’una immensa xiulada per part dels Compromissaris, que no han dubtat en fer evident el seu descontentament amb la junta de Bartomeu. Els comptes s’han acabat aprovant, però durant el torn de preguntes els socis han estat molt crítics amb la directiva prèvia a Laporta.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
L’Assemblea de Compromissaris aprova els comptes de Bartomeu
Notícia: L’Assemblea de Compromissaris aprova els comptes de Bartomeu
Comparteix
Els socis eviten una situació de gran inestabilitat avalant els pressupostos de 2020
Jordi Moix, exvicepresident econòmic del Barça | FC Barcelona
Sonora xiulada a la directiva de Bartomeu durant l’Assemblea de Compromissaris
Notícia: Sonora xiulada a la directiva de Bartomeu durant l’Assemblea de Compromissaris
Comparteix
L'antic vicepresident ha rebut xiulades i insults durant la seva intervenció a l'Assemblea de Compromissaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa