Món Esport
Sonora xiulada a la directiva de Bartomeu durant l’Assemblea de Compromissaris
  • CA

L’Assemblea de Compromissaris celebrada avui ha suposat el retorn de la directiva de Bartomeu, que havia de defensar els comptes de la temporada anterior. Jordi Moix, antic vicepresident, ha sortit a parlar enmig d’una immensa xiulada dels compromissaris assistents. També hi ha hagut algun aplaudiment com a resposta, però majoritàriament els socis han mostrat el seu descontentament envers la junta anterior. Durant la seva intervenció, l’antic directiu ha rebut insults i xiulades per part d’alguns compromissaris.

De fet, la directiva actual ha hagut de posar calma en més d’una ocasió i demanar respecte per a Moix. Fins i tot Laporta ha intervingut per frenar els constants crits dels compromissaris, demanant “estar a l’altura del FC Barcelona” i respecte pel ponent, tot i assegurar poder “entendre la indignació” d’alguns. La gestió que va fer Bartomeu del club va ser altament discutida per part de l’afició, que no ha dubtat en fer-ho saber abans i després de la seva intervenció.

Durant el torn de preguntes, els socis assistents han aprofitat precisament per criticar aquesta gestió. Els compromissaris han exigit responsabilitats pel Barçagate. Alguns han definit la junta anterior com “la pitjor de la història” i també han demanat explicacions per alguns fitxatges que no han acabat de rendir al Barça, o vendes com la de Luis Suárez.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa