Laporta, a l’Assemblea de Compromissaris: “No ens agraden aquests comptes”

Laporta ha valorat els comptes de la temporada 2019-2020, presentats per la directiva anterior en l’Assemblea de Compromissaris celebrada avui. L’actual president del Barça ha admès que els comptes no són bons, a causa de les pèrdues produïdes, i també ha assegurat que es prendran mesures perquè ningú s’alliberi d’assumir les seves responsabilitats. En aquest sentit, s’està fent una auditoria al club per revisar si hi va haver irregularitats durant la gestió de Bartomeu.

Laporta ha insistit que res exonerarà de responsabilitats a l’anterior directiva. De tota manera, el president ha demanat l’aprovació dels comptes sotmesos a votació. Laporta ha assegurat el seu vot favorable per tal d’evitar una situació de paràlisi institucional. Si no s’aprovessin, la inestabilitat el club seria immensa en una situació del tot inèdita.

El primer punt de l’Assemblea ha estat molt llarg, i els compromissaris han expressat el seu descontentament amb la gestió de la junta de Bartomeu. El mateix Laporta ha hagut d’intervenir en una ocasió per demanar respecte per a Jordi Moix, l’antic vicepresident, que ha estat xiulat durant el seu torn de paraula. Les preguntes dels socis han estat molt crítiques amb els comptes, tot i que els han acabat aprovant.

Més informació

Nou comentari