Món Esport
L’Assemblea de Compromissaris aprova els comptes de Bartomeu
  • CA

L’Assemblea de Compromissaris del FC Barcelona ha arrencat amb la presentació dels comptes de l’exercici 2019-2020. Ha estat així perquè l’octubre anterior no es van poder sotmetre a votació a causa de la situació sanitària, que no va permetre celebrar l’Assemblea quan estava prevista. Els comptes els ha defensat l’antiga directiva, la responsable d’aquell exercici. Els compromissaris han decidit avalar-los evitant provocar una gran inestabilitat al club, tot i haver estat molt crítics amb la gestió de la junta anterior.

Bartomeu havia estat convidat, però ha delegat l’assistència en Jordi Moix, el seu vicepresident. Moix ha admès que “no són uns bons resultats”, però ha justificat les pèrdues amb la pandèmia de la Covid, que ha provocat danys econòmics a tots els clubs. Per il·lustrar-ho, s’ha referit als resultats d’equips com el Manchester United, el Borussia Dortmund i la Juventus, que també van tenir pèrdues d’entre 50 i 100 milions d’euros.

Abans de la intervenció de Moix, Laporta ha demanat l’aprovació dels comptes, ja que sense ella no es podrien presentar els de l’exercici vinent. Totes les assemblees fins ara ho havien fet, però l’enorme polèmica que va generar la gestió de Bartomeu generava dubtes. De tota manera, els compromissaris han votat avalar-los i el club seguirà el seu curs previst.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa