Món Esport
Laporta fa campanya per la vacunació contra el coronavirus al costat d’Aragonès i Argimon
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha tingut un matí molt atrafegat. Després de la seva primera roda de premsa des que va guanyar les eleccions, el màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha rebut el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, per acompanyar-los en una visita institucional al punt massiu de vacunació contra el coronavirus a la Sala Berlín del Camp Nou. Amb ells també estava Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Barça i mà dreta de Laporta.

El president del club blaugrana ha publicat una imatge de la visita d’Aragonès i Argimon al Camp Nou i ho ha acompanyat d’un missatge en el qual ha animat la població a vacunar-se: “Ara més que mai cal estar al costat de les persones i de les nostres institucions, de sumar esforços i sinergies per combatre aquesta pandèmia. És per això, que oferim les nostres instal·lacions del Camp Nou com a centre de vacunació contra la COVID”.

El Camp Nou va obrir ahir com a punt de vacunació massiva. S’hi distribuiran fins a 2.500 dosis setmanals. Més enllà de les facilitats que dona vacunar en un espai tan gran com aquest, la funció també és simbòlica i social, ja que una de les entitats més grans del país està donant suport a la campanya de la Generalitat.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta, sobre Guardiola: “No he vingut a parlar dels meus somnis, però m’agrada que es facin realitat”
Notícia: Laporta, sobre Guardiola: “No he vingut a parlar dels meus somnis, però m’agrada que es facin realitat”
Comparteix
El president del Barça ha trencat el silenci que arrossegava des de les eleccions en una roda de premsa
Emerson, durant un partit de l'Atlético Mineiro
Laporta fa efectiu el seu primer fitxatge
Notícia: Laporta fa efectiu el seu primer fitxatge
Comparteix
El Barça pagarà nou milions d'euros al Betis per aconseguir la propietat d'Emerson Royal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa