Laporta fa efectiu el seu primer fitxatge

El Barça pagarà nou milions d'euros al Betis per aconseguir la propietat d'Emerson Royal

La segona etapa de Joan Laporta a la presidència del Futbol Club Barcelona estarà marcada, en un inici, per l’austeritat econòmica. La seva primera finestra de fitxatges no podrà ser esplendorosa i estarà marcada per operacions estratègiques en les quals s’intentaran signar futbolistes de primer nivell pel preu més econòmic possible. L’opció més habitual serà la d’incorporar jugadors que ja han acabat contracte amb els seus respectius equips i que, d’aquesta manera, vindran de forma gratuïta, com Agüero o Wijnaldum.

Tanmateix, hi ha una altra oportunitat de mercat que el Barça no deixarà escapar. Es tracta d’Emerson Royal, un futbolista que ha jugat les dues darreres temporades amb el Betis, però que era propietat compartida amb el club blaugrana. Després d’haver mostrat un molt bon rendiment com a lateral dret, el Barça farà efectiva una clàusula del contracte que li permet fitxar el jugador brasiler per nou milions d’euros.

L’operació es farà efectiva durant les pròximes hores. El Barça tenia temps fins al 31 de maig per comunicar al Betis la voluntat de fer aquest fitxatge i han esperat fins als darrers dies, però ho han acabat fent. D’aquesta manera, el club culer tindrà tres alternatives al lateral dret: Emerson, Dest i Sergi Roberto. Si el de Reus no accedeix a una rebaixa salarial, l’entitat blaugrana li podria acabar buscant una sortida.

Més informació

Comentaris

    Anònim Maig 27, 2021 10:52 pm
    Doncs aquest tal Emerson Royal podria aprofitar l'estiu per aprendre la llengua del país on viurà, en comptes de ser un inadaptat com tants altres jugadors i tècnics del Barça. Si de cas, expliqueu-li que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de llengua catalana presencials i a distància

Nou comentari