Món Esport
S’afegeixen dos noms a la llista de fitxatges de Laporta
  • CA

Joan Laporta i tot el seu equip ja comencen a confeccionar la llista de possibles fitxatges per al mercat d’estiu. Fa pocs dies va transcendir una informació de diversos mitjans anglesos que situaven el Kun Agüero i David Alaba al conjunt blaugrana. Són dos jugadors que arribarien lliures i ocuparien dues places necessitades, la del davanter centre i la del central. A més a més, Eric García, qui ja ho té pràcticament fet amb el Barça, també seria a la llista de Laporta.

Després de l’empat al Parc dels Prínceps contra el PSG, Catalunya Ràdio va donar noves informacions respecte a alguns noms més que serien objectiu del nou president i la nova junta directiva. Més enllà de confirmar l’interès per Alaba i Eric, Erling Haaland i Memphis Depay serien els dos noms nous que voldria Laporta.

Haaland és un futbolista que ja no necessita presentació. Malgrat la seva joventut, ha demostrat al Borussia Dortmund i al Red Bull Salzburg que la seva poca experiència no és cap barrera. Ha marcat moltíssims gols a la Champions, batent tots els rècords, i ell solet ha eliminat el Sevilla. El problema principal d’aquest fitxatge és que el Barça hauria de pagar molts diners al club alemany.

Pel que fa a Depay, és una incorporació que dependria de la continuïtat de Ronald Koeman. Malgrat que és una peça difícil d’encaixar a l’esquema de l’equip blaugrana, el tècnic neerlandès està enamorat d’ell i el demana des del primer dia. Així, Laporta li facilitaria el fitxatge si Koeman segueix sent entrenador del Barça. El gran avantatge és que queda lliure al final de temporada.



Més notícies
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Notícia: Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu
Comparteix
Per no complicar l'economia del club, són tres futbolistes que arribarien de forma gratuïta
Mateu Alemany, en arxiu | Europa Press
Les primeres incorporacions de Laporta
Notícia: Les primeres incorporacions de Laporta
Comparteix
Mateu Alemany i Ferran Reverter són els primers noms confirmats pel mateix president

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa