Món Esport
Les primeres incorporacions de Laporta
  • CA

No fa ni 24 hores que Joan Laporta és president del Barça i ja ha començat a revelar alguns dels noms més rellevants del seu projecte, alguns dels quals suposen tota una sorpresa pel que fa al que s’havia rumorejat en campanya. Val a dir que mentre era candidat d’Estimem el Barça, Laporta no havia volgut definir mai ni noms ni càrrecs, més enllà d’aquells que l’acompanyaran a la seva junta directiva.

Així doncs, el primer fitxatge que ha transcendit ha estat el de Ferran Reverter, segons ha confirmat el mateix Laporta en una entrevista a RAC1. Reverter serà el nou CEO, és a dir, director general, del Barça i ocuparà el lloc d’Òscar Grau, qui continua sent investigat pel BarçaGate. Reverter ha estat un dels directius més importants de MediaMarkt durant els darrers anys i ara es farà càrrec de la “transformació de l’entitat”, segons ha explicat el nou president.

Un altre dels confirmats per Laporta ha estat Mateu Alemany. En un primer lloc s’apuntava que l’expresident del Mallorca i exdirector esportiu del València seria el CEO del Barça, però finalment no ha estat així. Alemany s’incorporarà a l’equip de Laporta, però no ho farà com a director general, sinó com a director de futbol i, en aquest sentit, tindrà un pes molt important a la secretaria tècnica. Malgrat que Alemany potser no té tant cartell com mereixeria, val a dir que és l’encarregat de dur el Mallorca i el València als millors anys de la seva història recent i de descobrir futbolistes com Samuel Eto’o, per exemple.

Encara hi ha molts noms i càrrecs que s’han d’anar definint pel que fa al projecte del nou president blaugrana. Cal saber si alguns dels principals actius del Barça que han anat sonant durant tota la campanya s’incorporaran al seu projecte, com Jordi Cruyff, Xavi Hernàndez o Carles Puyol. El primer podria ser director esportiu, el segon es podria relacionar d’alguna forma amb la banqueta del primer equip i el tercer podria ser secretari tècnic. A poc a poc s’aniran coneixent més detalls. De fet, respecte a Cruyff, hi ha veus que asseguren que el pròxim dimecres serà a Barcelona.



Més notícies
Joan Laporta, en arxiu | EFE
Madrid tremola per l’independentisme de Laporta
Notícia: Madrid tremola per l’independentisme de Laporta
Comparteix
"S'equivocarà si posa el Barça al servei de l'independentisme", ha declarat el ministre de Cultura i Esports
Laporta votant al Camp Nou | Joan Laporta
Laporta, sobre la gestió de Bartomeu: “No vull acarnissar-me amb el passat”
Notícia: Laporta, sobre la gestió de Bartomeu: “No vull acarnissar-me amb el passat”
Comparteix
El nou president del Barça no descarta depurar responsabilitats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa