Els tres fitxatges de Laporta per al mercat d’estiu

Per no complicar l'economia del club, són tres futbolistes que arribarien de forma gratuïta

Joan Laporta ja estaria treballant en tres fitxatges de cara al mercat d’estiu per construir el Barça del futur, segons han informat diversos mitjans de comunicació britànics. Són tres jugadors que finalitzen contracte el darrer dia de juny del 2020 i, per tant, arribarien al Camp Nou de forma gratuïta. Així doncs, només s’hauria de pactar la fitxa d’aquests futbolistes i l’economia del club no es veure afectada amb un pagament desorbitat pel traspàs.

Kun Agüero

El nom que més il·lusiona és el del Kun Agüero. Segons ha explicat el Daily Mail, Laporta ja ha posat el focus sobre aquest futbolista, actual atacant del Manchester City, per reforçar les línies ofensives de l’equip blaugrana. Agüero ocuparia la posició de davanter centre, orfe des de la marxa de Luis Suárez. Vindria amb 33 anys, però amb una carrera i una experiència que l’abalen sobradament. A més a més, és íntim amic de Leo Messi, cosa que podria afavorir la renovació del capità del Barça. El mateix Kun ha reconegut que vol marxar del City aquest estiu.

Kun Agüero, celebrant un dels gols contra l'Atalanta | EFE
Kun Agüero, celebrant un dels gols contra l’Atalanta | EFE

David Alaba

Ja fa temps que el Barça va molt coix de defenses centrals. Umtiti no és el mateix des del Mundial del 2018, Lenglet està tenint una temporada molt preocupant, Piqué es comença a fer gran i ho nota en les lesions i Araujo és la gran il·lusió, però no deixa de ser un projecte de futur. És per això que, segons assegura Sky Sports, Laporta ja hauria clissat David Alaba, central del Bayern de Munic, qui acaba contracte el 30 de juny i ja ha assegurat que abandonarà el club alemany. Es tracta d’un defensa molt experimentat, que també podria jugar de lateral esquerra, cosa molt important per al Barça, i de pivot.

David Alaba, durant un partit del Bayern | Europa Press
David Alaba, durant un partit del Bayern | Europa Press

Eric García

El que menys sorprèn dels tres és el central català Eric García. Format a la Masia i fitxat pel Manchester City, el defensa barceloní és a l’agenda del club des de l’estiu del 2019, però la possibilitat de poder-lo incorporar de forma gratuïta l’estiu del 2020, quan acaba contracte, ha pesat més. El mateix Guardiola ja el situa al Barça i el que seria una sorpresa és que no acabés venint. Val a dir que el tècnic de Santpedor ha entrenat els tres futbolistes que podrien acabar arribant al nou Barça de Laporta.

Eric Garcia, durant un partit | Manchester City
Eric Garcia, durant un partit | Manchester City
Més informació

Nou comentari