LaLiga accepta l’aval de Laporta

El Barça tornarà a tenir president després de 141 dies

Ha costat sang, suor i llàgrimes, però finalment, després de 141 dies de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, el Futbol Club Barcelona tornarà a tenir president. Després de l’elecció de Joan Laporta el darrer 7 de març, l’entrega de l’aval a LaLiga ha estat la darrera etapa d’una crisi institucional que s’ha allargat molt més de l’esperat. Tanmateix, finalment, l’entitat dirigida per Javier Tebas ha donat el vistiplau al famós aval i ha acceptat el document que ha rebut de l’equip del ja nou president del Barça.

Avui mateix, dimecres 17 de març, Laporta prendrà possessió del càrrec de forma oficial i de cara a la galeria. L’esdeveniment se celebrarà al Camp Nou a les 18:00h i hi ha fins a 300 personalitats convidades. Entre elles, els capitans del primer equip de futbol masculí del Barça, Messi, Piqué, Busquets i Sergi Roberto, i els del bàsquet, Oriola, Hanga i Mirotic. També hi haurà polítics, expresidents, figures importants per a la història del club… Es tracta d’un acte per escenificar de forma clara la investidura de Laporta.

En aquest esdeveniment hi haurà el primer discurs oficial del nou president del Barça. Tanmateix, també hi haurà una roda de premsa en la qual Laporta haurà d’explicar els moviments de les darreres hores i per quins motius ha costat tant aconseguir l’aval. A més a més, també caldrà saber la implicació de l’empresa Audax, d’Eduard Romeu, José Elías i de Jaume Roures en la nova junta directva.

Més informació

Nou comentari