Koeman: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres…”

“Hauria de repetir coses i no m’agrada fer-ho”, ha opinat l’entrenador del Barça després de la final

El Barça ha deixat escapar una oportunitat per fer un pas endavant i Ronald Koeman n’és plenament conscient. L’entrenador holandès, frustrat després de perdre la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club, ha estat qüestionat per la permissibilitat arbitral a la duresa basca. No ha dit res, però ho ha dit tot: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres… Hauria de repetir coses i no m’agrada fer-ho”.

Les declaracions de Koeman posteriors a la final de la Supercopa

El seu resum de la derrota: “Ha estat un partit molt disputat, a la segona meitat hem millorat el joc. A la primera hem perdut pilotes i no hem arribat a la seva porteria. Ens hem posat dues vegades al davant, però ens han empatat abans del descans i del final. Així és molt difícil guanyar”.

Conseqüències del partit: “Estem decebuts i tristos, però no tenim molt temps per lamentar-nos. Avui he vist coses que m’han agradat. També n’hi ha a millorar, és clar. Jo dono el màxim. La meva feina no és molt bona o molt dolenta en funció del resultat, però ha estat dur perdre avui”.

Messi, titular tot i les molèsties físiques: “Ell sap quan està en condicions de jugar i quan no. M’ha dit que podia jugar i ha aguantat perfectament. S’ho ha deixat tot. I res més”.

Crítica a la permissibilitat arbitral: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres… Hauria de repetir coses i no m’agrada fer-ho”.

Errors defensius en moments inoportuns: “Els gols a pilota aturada són mèrit del contrari. Tenim bons jugadors, però ens falta alçada per defensar aquesta mena de jugades”.

Oportunitat perduda: “No crec que sigui un pas enrere… És cert que guanyar va bé, però demostrarem en els pròxims partits que estem en el bon camí. Necessitem temps. Per molts jugadors aquesta final ha servit per agafar experiència”.

Més informació

Nou comentari