Món Esport
Koeman: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres…”
  • CA

El Barça ha deixat escapar una oportunitat per fer un pas endavant i Ronald Koeman n’és plenament conscient. L’entrenador holandès, frustrat després de perdre la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club, ha estat qüestionat per la permissibilitat arbitral a la duresa basca. No ha dit res, però ho ha dit tot: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres… Hauria de repetir coses i no m’agrada fer-ho”.

Les declaracions de Koeman posteriors a la final de la Supercopa

El seu resum de la derrota: “Ha estat un partit molt disputat, a la segona meitat hem millorat el joc. A la primera hem perdut pilotes i no hem arribat a la seva porteria. Ens hem posat dues vegades al davant, però ens han empatat abans del descans i del final. Així és molt difícil guanyar”.

Conseqüències del partit: “Estem decebuts i tristos, però no tenim molt temps per lamentar-nos. Avui he vist coses que m’han agradat. També n’hi ha a millorar, és clar. Jo dono el màxim. La meva feina no és molt bona o molt dolenta en funció del resultat, però ha estat dur perdre avui”.

Messi, titular tot i les molèsties físiques: “Ell sap quan està en condicions de jugar i quan no. M’ha dit que podia jugar i ha aguantat perfectament. S’ho ha deixat tot. I res més”.

Crítica a la permissibilitat arbitral: “Prefereixo no parlar sobre els àrbitres… Hauria de repetir coses i no m’agrada fer-ho”.

Errors defensius en moments inoportuns: “Els gols a pilota aturada són mèrit del contrari. Tenim bons jugadors, però ens falta alçada per defensar aquesta mena de jugades”.

Oportunitat perduda: “No crec que sigui un pas enrere… És cert que guanyar va bé, però demostrarem en els pròxims partits que estem en el bon camí. Necessitem temps. Per molts jugadors aquesta final ha servit per agafar experiència”.



Més notícies
Leo Messi, durant la final de la Supercopa d'Espanya | Europa Press
Enèsima decepció (2-3)
Notícia: Enèsima decepció (2-3)
Comparteix
El Barça perd la final de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club i desaprofita una gran oportunitat per acabar amb la seva frustració
Griezmann, jugador del Barça | Europa Press
La mateixa pel·lícula
Notícia: La mateixa pel·lícula
Comparteix
El Barça ha tornat a fallar en un moment clau per acabar perdent un altre títol de forma cruel
Leo Messi, durant la final de la Supercopa | Europa Press
Messi, expulsat per primera vegada amb el Barça
Notícia: Messi, expulsat per primera vegada amb el Barça
Comparteix
El capità blaugrana ha vist la targeta vermella per agredir Asier Villalibre
Virgina Torrecilla, amb el trofeu de la Supercopa | Atlético de Madrid
Gest preciós i emotiu de l’Atlètic després de guanyar la Supercopa
Notícia: Gest preciós i emotiu de l’Atlètic després de guanyar la Supercopa
Comparteix
La capitana Amaia Sampedro ha cedit el trofeu a la seva companya Virginia Torrecilla, qui pateix un càncer cerebral

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa