Gest preciós i emotiu de l’Atlètic després de guanyar la Supercopa

La capitana Amaia Sampedro ha cedit el trofeu a la seva companya Virginia Torrecilla, qui pateix un càncer cerebral

L’Atlètic de Madrid ha guanyat la Supercopa d’Espanya femenina després de batre el Llevant a la final amb molta solvència. De fet, la dificultat principal de les matalasseres va ser derrotar el Barça a la semifinal, partit que va servir de final avançada i que es va resoldre a favor de les madrilenyes amb molta polèmica.

Les jugadores de l’Atlètic han utilitzat el triomf per tenir un gest molt emotiu amb una de les seves companyes. Es tracta de Virginia Torrecilla, qui va descobrir l’any passat que patia un càncer al cervell i està de baixa en ple procés de recuperació. La capitana, Amaia Sampedro, emulant Carles Puyol a la final de la Champions del 2011, ha cedit l’aixecament del trofeu a Torrecilla, com alseshores va passar amb Éric Abidal.

Aquest gest ha estat molt aplaudit a les xarxes socials i és tota una demostració de comapnyonia i solidaritat. A més a més, també ha servit per posar, per enèsima vegada i tantes com faci falta, la lluita contra el càncer al centre del debat social.

Més informació

Nou comentari