Món Esport
L’Atlètic fulmina el Llevant i aixeca la Supercopa (0-3)
  • CA

Sense el Barça a la palestra, l’Atlètic de Madrid era el clar favorit per endur-se la Supercopa d’Espanya. Les matalasseres han fet valdre la seva condició i han batut el Llevant amb solvència (0-3) per acabar aixecant el trofeu a l’Estadi dels Jocs del Mediterrani a Andalusia.

De fet, l’Atlètic ha estat capaç de sentenciar el partit amb mitja hora de joc. Les matalasseres han entrat al terreny de joc amb les idees molt clares i han fulminat el Llevant sense pietat amb tres gols pràcticament consecutius i moltes més oportunitats que no s’han acabat materialitzant. Deyna Castellanos ha estat l’encarregada d’obrir la llauna, mentre que Ajara Njoya, amb un doblet, ha estat qui ha tancat el partit al minut 31.

El Llevant no s’ha rendit i després dels tres cops molt durs rebuts de forma consecutiva han aixecat el cap i han intentat retallar distàncies. Tanmateix, des d’aquell moment i fins al final dels 90 minuts, Lindahl, la portera matalassera, ho ha aturat absolutament tot, sent la clara protagonista de la competició.

Entre el 1996 i el 2000 es van disputar quatre edicions de la Supercopa femenina, però no va ser fins a l’any passat que es va reprendre aquest torneig. Si bé en la temporada anterior el Barça va dominar i va esclafar la Reial Societat, ara és l’Atlètic de Madrid l’equip que tindrà l’honor de poder lluir aquest títol a les seves vitrines.



Més notícies
Caroline Graham Hansen, durant un partit | Europa Press
Renovació molt important al Barça femení
Notícia: Renovació molt important al Barça femení
Comparteix
Caroline Graham Hansen continuarà al conjunt blaugrana fins al 30 de juny del 2023
Les jugadores del Barça, durant la tanda de penals contra l'Atlètic | FC Barcelona
Molta feina a fer
Notícia: Molta feina a fer
Comparteix
La Federació Espanyola comet dos errors greus en l’organització de la Supercopa Femenina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa