Món Esport
El Barça suma dues noves vicepresidències
  • CA

La junta directiva del Futbol Club Barcelona s’ha reunit aquest dimarts 30 de març i ha acordat nomenar dues noves vicepresidències. En primer lloc, Juli Guiu, impulsor i organitzador del prestigiós festival de Cap Roig, serà a partir d’ara vicepresident de l’àrea de màrqueting. Per la seva banda, Antoni Escudero, expresident del Girona Futbol Club i exdiputat provincial de Girona, serà el vicepresident social.

D’aquesta manera, Guiu i Escudero se sumen a les tres vicepresidències que ja havien estat definides en la primera reunió de la junta directiva. Rafael Yuste és vicepresident primer i esportiu, Eduard Romeu és vicepresident econòmic i Elena Fort és vicepresidenta institucional. De la reunió d’aquest dimarts també s’ha conclòs que aquesta última serà portaveu de la junta directiva del club.

Pel que fa a la resta de directius, molts d’ells també han assumit càrrecs dins de l’entitat que, sense ser vicepresidències, són de rellevant responsabilitat. Sis d’ells s’han repartit la direcció de les seccions del club: Josep Cubells del bàsquet, Joan Solé de l’handbol, Xavier Barbany de l’hoquei, Aureli Mas del futbol sala, Xavier Puig del futbol femení i Joan Soler del futbol formatiu.

A més a més, altres directius han assumit altres responsabilitats a l’interior del Barça, més enllà de les vicepresidències i les seccions. Josep-Ignasi Macià formarà part de l’àrea social de la mà d’Escudero, Jordi Llauradó serà el màxim responsable de l’Espai Barça, Alfons Castro s’encarregarà de la direcció de la gestió de la seguretat de l’entitat i Josep Maria Albert serà directiu adjunt al conseller delegat.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Laporta i Koeman, condemnats a entendre’s per Agüero
Notícia: Laporta i Koeman, condemnats a entendre’s per Agüero
Comparteix
El president el vol, però el tècnic neerlandès prefereix Memphis Depay
Pedri, Griezmann i Dembélé celebren un gol | FC Barcelona
Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Notícia: Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Comparteix
La junta directiva estaria elaborant una estratègia per incorporar el davanter noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa