Món Esport
El missatge d’un jugador del Bayern a Lewandowski que ha generat enrenou

Thomas Müller, jugador del Bayern de Munic, ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials que ha molestat a part de l’afició del Futbol Club Barcelona. El davanter alemany s’ha filmat, a mode selfie, avisant el seu excompany i actual estrella blaugrana Robert Lewandowski que “hi estem anant”, tot just mentre l’expedició bavaresa accedia a l’aeroport per viatjar a Barcelona amb vista al matx de la fase de grups de demà al Camp Nou.

En el vídeo, a més, també s’aprecia com dos jugadors més repeteixen el mateix missatge: Marcel Sabitzer i Josip Stanisic, que també van compartir vestuari amb el polonès, si bé no van formar amb ell una amistat tan forta i sonada com la que sí que va crear Müller. I, com s’ha dit, això ha generat controvèrsia a les xarxes. Per exemple, el youtuber Mancuer ha lamentat que “aquest noi no ens deixa anar el braç, em té fart”. Mentrestant, l’usuari de Twitter @onebest001 li ha contestat que “a Müller el coneixen més per burlar-se del Barça que per la seva carrera com a jugador. Necessita premsa. No està ni al top-50 de millors jugadors de la història”.

Això sí: també hi ha qui s’ha pres això amb humor. És el cas de l’usuari @elHasbulla, que ha recalcat que Müller “ens odia, però no tinc més que admiració per a ell. És un maleït animal competitiu, tant de bo els nostres jugadors comencin a tenir aquesta sang”. Per la seva banda, l’usuari @UlisesMur4 ha reconegut que “a mi em cau bé, encara que ens tingui com a fills”, tot fent menció a l’expressió parental tan pròpia de l’argot futbolístic, que es fa servir en casos com el de Müller amb el Barça.

Thomas Müller, un autèntic botxí del Barça

I és que el campió del món ha estat un dels protagonistes de les darreres victòries tan sonades del Bayern al Barça. En vuit partits entre alemanys i catalans, Müller ha anotat vuit gols i ha repartit tres assistències. Per exemple, a la golejada per 2-8 de la temporada 2019/2020, ell va ser autor d’un doblet.

Els jugadors del Barça intenten defensar una rematada de cap de Müller | Europa Press
Mingueza i Araujo intenten defensar una rematada de cap de Müller, la temporada 2021/2022 | Europa Press

I més enllà de l’apartat futbolístic, en el qual el futbolista destaca i és reconegut per molta gent com un dels millors jugadors de l’època, Müller també destaca pel seu bon humor. Habitualment comparteix aquest tipus de publicacions a les seves xarxes socials, i és normal veure’l somriure sobre la gespa dels estadis als quals juga. De fet, ell va ser l’autor del mític mot Lewangoalski.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
La divertida resposta de Xavi sobre la possibilitat d’entrenar el Pilsen
Notícia: La divertida resposta de Xavi sobre la possibilitat d’entrenar el Pilsen
Comparteix
L'entrenador del Barça ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Bayern
Eric Garcia, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Aquestes són les greus errades que Eric Garcia ha reconegut públicament
Notícia: Aquestes són les greus errades que Eric Garcia ha reconegut públicament
Comparteix
El defensa del Barça ha dit que lluitaran fins al final i que volen fer un bon partit contra el Bayern de Munic
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però els alemanys s'han imposat a la segona jornada de la fase de grups de la Champions
Robert Lewandowski, jugador del Barça, a la gala de la Pilota d'Or | FC Barcelona
Lewandowski obté el Trofeu Gerd Müller a la gala de la Pilota d’Or
Notícia: Lewandowski obté el Trofeu Gerd Müller a la gala de la Pilota d’Or
Comparteix
El guardó, creat aquest any, l'acredita com a millor golejador de la temporada passada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa