Món Esport
Aquestes són les greus errades que Eric Garcia ha reconegut públicament
  • CA

El defensa català del Futbol Club Barcelona Eric Garcia ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el Bayern de Munic. El de Martorell ha dit que, tot i les poques opcions del Barça de passar a vuitens de la màxima competició europea, lluitaran fins al final. “Sabem que és complicat perquè no depén de nosaltres. Començarem el partit sabent com haurà acabat l’Inter de Milà. No obstant això, lluitarem fins al final i farem la nostra feina, que és sortir a guanyar”, ha dit el jove futbolista del Barça.

Eric Garcia reconeix errades en els últims partits i respon assertivament

Eric Garcia ha estat un dels jugadors més criticats en les punxades del Barça contra l’Inter de Milà i el Reial Madrid. El defensa del club blaugrana ha parlat sobre les crítiques i les accepta. “Soc conscient de la meva responsabilitat en el penal contra el Madrid i el segon gol de l’Inter. Sempre he dit que les crítiques constructives són benvingudes. Les que falten al respecte no em preocupen ni em centro en elles”, ha dit Eric Garcia que, tot i les errades en moments puntuals, està fent una bona temporada en el seu conjunt. Cal afegir que Eric no ha comentat res de l’acció del segon gol del Madird al clàssic. El defensa del Barça va pentinar amb el cap una pilota que anava a recuperar Koundé i va permetre que Vinicius jr. conduís un contraatac que va finalitzar Valverde des de fora de l’àrea.

Eric Garcia i Koundé, defensant un xut de Benzema | Europa Press
Eric Garcia i Koundé, defensant un xut de Benzema | Europa Press

El Barça vol deixar enrere els mals resultats contra el Bayern de Munic

Finalment, Eric Garcia ha destacat la importància del partit contra el Bayern de Munic. Tot i que el Barça quedi eliminat, els jugadors tenen ganes de deixar enrere els mals resultats contra l’equip bavarès de les darreres temporades amb una victòria al Camp Nou, independentment del resultat de l’Inter. “Fer un bon paper demà ha de servir per continuar amb aquesta bona dinàmica dels darrers partits. Ens volem prendre la revenja contra el Bayern de Munic”, ha dit per concloure. Cal recordar que els alemanys han guanyat el Barça en els cinc darrers partits que han jugat en les últimes temporades.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez ha hagut de ser operat del pulmó
Notícia: Florentino Pérez ha hagut de ser operat del pulmó
Comparteix
La intervenció quirúrgica ha estat exitosa, però no podrà acompanyar el Reial Madrid en el partit de Champions contra el Leipzig
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi dona la millor notícia possible al Barça
Notícia: Gavi dona la millor notícia possible al Barça
Comparteix
El jove migcampista andalús s'ha recuperat a temps per al partit de Champions contra el Bayern de Munic al Camp Nou
Unai Emery, entrenador del Vila-real | Europa Press
Nou exemple de la superioritat abismal de la Premier sobre la Lliga
Notícia: Nou exemple de la superioritat abismal de la Premier sobre la Lliga
Comparteix
L'Aston Villa pren Unai Emery al Vila-real i Quique Setién serà el nou entrenador groguet
Dani Alves, durant la revisió mèdica corresponent al seu segon fitxatge pel Barça | FC Barcelona
Dani Alves entrenarà amb el Barça Atlètic fins al Mundial
Notícia: Dani Alves entrenarà amb el Barça Atlètic fins al Mundial
Comparteix
La temporada a Mèxic ha acabat, i el brasiler, que s'hi retrobarà amb Rafa Márquez, vol continuar en forma per si Tite l'acaba convocant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa