Món Esport
Gavi dona la millor notícia possible al Barça

El jove migcampista andalús del Futbol Club Barcelona Pablo Gavi ha confirmat que el cop que va rebre en el passat partit de Lliga contra l’Athletic Club de Bilbao i que el va obligar a marxar del terreny de joc lesionat ha quedat en un ensurt. Així com va confirmar el seu mateix entrenador, Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior a aquest duel, Gavi només va patir una contusió sense cap mena de trencament i aquest dimarts, només dos dies després de l’enfrontament contra l’Athletic, ja s’ha pogut exercitar amb normalitat amb els seus companys sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha entrat a la convocatòria per al partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League contra el Bayern de Munic, on també destaca la baixa ja coneguda de Sergi Roberto.

Gavi, disponible per al Barça-Bayern

Es tracta d’una notícia molt important per al Barça, ja que l’equip blaugrana pot estar a punt d’enfrontar un dels partits més transcendentals dels últims anys. En el molt improbable cas que l’Inter de Milà empati o perdi el seu partit de Champions contra el Viktoria Pilsen, el Barça tindrà l’oportunitat de mantenir-se viu a la lluita per entrar als vuitens de final i no caure eliminat de la fase de grups si guanya contra el Bayern de Munic al Camp Nou. Per molt que és una opció molt remota, el conjunt blaugrana ha d’estar preparat per a qualsevol escenari i poder comptar amb Gavi és molt important per a Xavi.

Gavi, durant un partit del Barça | FC Barcelona
Gavi, durant un partit del Barça | FC Barcelona

Xavi no perd una peça imprescindible

Cal tenir en compte que el jove migcampista andalús ha jugat tots els partits en els quals ha estat disponible des que Ronald Koeman el va fer debutar l’any passat. A més a més, també s’ha convertit de forma manifesta i reconeguda en un dels futbolistes amb més projecció del món, ja que recentment ha guanyat els premis Golden Boy i Trofeu Kopa que l’han reconegut com a millor jove del món. Per si això no fos suficient, Gavi també és una peça imprescindible per a Luis Enrique a la selecció espanyola i serà titular en el Mundial de Qatar que començarà el pròxim mes de novembre.



Més notícies
Gavi, durant un partit del Barça | FC Barcelona
Xavi revela l’estat físic de Gavi després de retirar-se lesionat
Notícia: Xavi revela l’estat físic de Gavi després de retirar-se lesionat
Comparteix
Afortunadament, el migcampista andalús només ha rebut un cop i no causarà baixa
Dani Alves, durant la revisió mèdica corresponent al seu segon fitxatge pel Barça | FC Barcelona
Dani Alves entrenarà amb el Barça Atlètic fins al Mundial
Notícia: Dani Alves entrenarà amb el Barça Atlètic fins al Mundial
Comparteix
La temporada a Mèxic ha acabat, i el brasiler, que s'hi retrobarà amb Rafa Márquez, vol continuar en forma per si Tite l'acaba convocant
Sergi Roberto, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat
Ja es coneix la lesió i el temps de baixa de Sergi Roberto
Notícia: Ja es coneix la lesió i el temps de baixa de Sergi Roberto
Comparteix
El jugador del Barça té una luxació a l'espatlla esquerra i estarà fora entre quatre i sis setmanes
Franck Kessié, durant el Barça-Athletic | FC Barcelona
El gran assenyalat de la golejada del Barça contra l’Athletic
Notícia: El gran assenyalat de la golejada del Barça contra l’Athletic
Comparteix
El partit dels blaugranes ha estat molt bo en línies generals, però l'actuació de Kessié ha deixat els culers molt freds

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa