Món Esport
El gran assenyalat de la golejada del Barça contra l’Athletic

El Barça ha fet un molt bon partit contra l’Athletic Club i ha golejat els bascos de forma clara. Ousmane Dembélé ha estat el gran protagonista del duel, ja que ha participat en els quatre gols dels blaugranes marcant-ne un i repartint tres assistències. Molts altres jugadors han estat a un gran nivell, com per exemple Robert Lewandowski, que ha fet un gol i ha donat una assistència, o els laterals Alejandro Balde i Sergi Roberto. De fet, pocs jugadors han estat malament. Marc-André ter Stegen i Sergio Busquets, que en línies generals han estat correctes, han perdut pilotes que podrien haver suposat el gol dels bascos. Ara bé, hi ha un cas que sí que es pot tractar després d’aquest partit: Franck Kessié.

Franck Kessié confirma que està molt lluny del nivell Barça

El migcampista ivorià ha entrat al minut trenta per ocupar el lloc de Gavi, que acabava de caure lesionat per un fort cop propinat per Dani García. L’andalús és un dels jugadors més en forma del Barça i més estimats de l’afició, així que Kessié tenia un repte complicat. I, en línies generals, es pot considerar que no l’ha assolit. El futbolista africà ha estat molt lent en la presa de decisions. Teòricament, és un jugador box to box, que és capaç de construir en atac i de mostrar un gran desplegament defensiu. En comptes d’això, ha estat molt imprecís a l’àrea rival, sobretot en dues rematades on podria haver marcat i ha enviat la pilota als núvols. Tampoc no ha fet passades determinants, més aviat s’ha limitat a buscar companys que estiguessin al seu costat o darrere seu i en defensa no ha destacat en cap sentit. El partit de Kessié ha deixat els culers molt freds i la sensació és que no es pot confiar en ell en cap duel important i que tampoc no serà decisiu en els enfrontaments més senzills.

Cal recordar que el migcampista ivorià va arribar aquest passat estiu de manera gratuïta del Milan. El seu sou, però, és força elevat, així que el Barça farà bé d’estudiar ofertes que puguin arribar per ell d’altres clubs. Si la idea era trobar en ell un jugador com Seydou Keita, la sensació és que Kessié va camí del fracàs en aquest sentit. El migcampista de Mali era molt més talentós i molt més útil, de la mateixa manera que sabia interpretar el rol de suplent amb molta més solvència.



Més notícies
Ousmane Dembélé, gran protagonista del Barça-Athletic | Europa Press
El Barça de Xavi fa un dels seus millors partits i goleja l’Athletic (4-0)
Notícia: El Barça de Xavi fa un dels seus millors partits i goleja l’Athletic (4-0)
Comparteix
Ousmane Dembélé ha fet un partit descomunal, amb un gol i tres assistències
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Ousmane Dembéle: així, sí
Notícia: Ousmane Dembéle: així, sí
Comparteix
El davanter francès ha estat el jugador més destacat de la golejada del Barça davant l'Athletic Club
Els jugadors del Barça celebren un gol contra l'Athletic | FC Barcelona
Les notes del Barça-Athletic: el segon deu de la temporada
Notícia: Les notes del Barça-Athletic: el segon deu de la temporada
Comparteix
Els blaugranes han fet un partit superlatiu contra els bascos, on Ousmane Dembélé ha estat el gran protagonista
Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
DIRECTE | Barça-Athletic Club de lliga (4-0)
Notícia: DIRECTE | Barça-Athletic Club de lliga (4-0)
Comparteix
El FC Barcelona rep l'Athletic Club de Bilbao a l'onzena jornada de lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa