Món Esport
Missatge de Lewandowski als culers després de la desfeta al clàssic
agraph -->

Robert Lewandowski, jugador del Futbol Club Barcelona, ha viscut aquest passat diumenge el seu primer clàssic oficial. El polonès, amb experiència en marcar gols al Reial Madrid, arribava al Santiago Bernabéu com la principal amenaça ofensiva dels blaugranes. Tot i això, sempre hi va estar ben defensat i no va poder demostrar la seva qualitat. Un cop consumada la decepció de la derrota, ha compartit a les seves xarxes socials un missatge adreçat als culers.

“Avui fa mal, però demà ens farà treballar més”, ha escrit en una publicació al seu compte d’Instagram, tot acompanyant una imatge seva durant el matx. Unes paraules que demostren que el jugador està dolgut per la derrota, tenint en compte que el clàssic és el partit que més esperen els jugadors que fitxen pel Barça i pel Madrid, però que servirà per elevar el llistó culer.

Unes paraules, doncs, que desprenen la professionalitat i el lideratge que caracteritzen Lewandowski. I és que més enllà de la seva qualitat amb la pilota als peus, com el president Joan Laporta ha destacat recentment en una entrevista a Barça TV, “a més del talent, ens aporta professionalitat i credibilitat. Té una actitud de lideratge que m’agrada molt, s’està integrant molt bé”.

El partit de Lewandowski al Bernabéu

En el clàssic, com s’ha dit, Lewandowski va tenir poques opcions per demostrar aquest talent. El marcatge que li va fer el defensa madridista Eder Militao va estar molt encertat. El polonès, doncs, quasi no va poder lluir. Només va tenir una rematada clara, després d’una passada de Raphinha, que va enviar molt alta quan tenia la porteria buida, si bé estava escorat, forçat i, a més, en una posició de fora de joc, que hauria acabat anul·lant el gol en cas que la pilota hagués entrat.

D’altra banda, l’exjugador del Bayern de Munic va participar en l’únic gol blaugrana, ja que, després de la increïble jugada d’Ansu Fati, va tocar lleugerament la pilota abans que li arribés a Ferran Torres. Per tant, es va adjudicar l’assistència. A més, abans, havia protagonitzat la jugada més polèmica de la contesa, ja que, mentre conduïa una pilota dins de l’àrea del porter Andriy Lunin, el lateral blanc Dani Carvajal el va envestir, si bé l’àrbitre va permetre que el joc continués i per tant no va xiular penal.



Més notícies
Els jugadors del Madrid celebren un gol contra el Barça al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Notícia: El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat tocats anímicament i sense intensitat defensiva al Santiago Bernabéu
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves i la seva peculiar manera de viure el clàssic
Notícia: Dani Alves i la seva peculiar manera de viure el clàssic
Comparteix
La llegenda del Barça ha vist el partit al Santiago Bernabéu, rodejat d'aficionats blancs, i n'ha compartit la imatge amb un missatge molt barcelonista
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Notícia: Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Comparteix
Sánchez Martínez ho ha deixat reflectit a l'acta del partit entre el Madrid i el Barça
Ansu Fati, a l'escalfament previ al clàssic | Europa Press
Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Notícia: Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Comparteix
El davanter blaugrana ha entrat a la segona meitat amb ganes de revolucionar el partit i de les seves botes ha sortit la jugada del 2 a 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa