Món Esport
Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic

El clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona deixa els blancs com a grans vencedors. Els homes de Carlo Ancelotti han dominat durant gairebé tot el matx i han sumat tres punts que els converteixen en nous líders de la Lliga. En clau blaugrana, pocs jugadors se salven de la dura derrota al Santiago Bernabéu. Jules Koundé ha estat qui ha aguantat la defensa en els moments més complicats, però Ansu Fati ha revolucionat el partit i ha acostat els culers a l’empat. El jove extrem català ha realitzat una jugada elèctrica per banda esquerra, superant el seu marcador i centrant de manera molt precisa perquè Ferran Torres marqués a plaer, després que Lewandowski la deixés passar.

Elèctric, vertical i atrevit

L’actuació d’Ansu Fati avui, un cop més des de la banqueta, fa pensar que ha deixat enrere el calvari de lesions que l’ha martiritzat durant tants mesos. A la jugada del gol blaugrana, se l’ha vist sense por i amb aquella punta de velocitat a la qual ens tenia acostumats. Aquesta temporada, el jove de ‘La Masia’ havia arrencat amb dubtes i una nova lesió l’ha fet no jugar uns quants partits. Xavi Hernández ha declarat en més d’una ocasió que no vol córrer riscos i que anirà molt a poc a poc amb ell, perquè és molt jove. Prova d’això és que l’entrenador egarenc tan sols l’ha posat de titular en dues ocasions aquesta temporada.

Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press

El rendiment de Raphinha i Dembélé, motiu per confiar en Ansu

Després del qüestionable rendiment dels extrems blaugranes en els darrers partits, Ansu Fati pica a la porta demanant la titularitat. Xavi Hernández ha de variar les seves alineacions si vol canviar la dinàmica de l’equip. Ousmane Dembélé ha estat molt desencertat, tant als dos duels contra l’Inter de Milà com avui contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu i Raphinha tampoc acaba d’arrencar a les últimes jornades. És per això que Ansu Fati demana el seu moment. Luis Enrique ha demostrat en més d’una ocasió que confia en el jove davanter, però cal que gaudeixi de minuts a Can Barça perquè l’asturià pugui convocar-lo amb més freqüència. I el Mundial és a tocar.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Notícia: Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Comparteix
L'equip tècnic considera que el jugador encara està lluny del seu millor estat de forma
Els jugadors del Madrid celebren un gol contra el Barça al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Notícia: El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat tocats anímicament i sense intensitat defensiva al Santiago Bernabéu
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Notícia: La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Comparteix
El tècnic del Barça explica per què el davanter ha tingut un paper testimonial en diversos partits de l'inici de temporada
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ansu Fati demostra el seu compromís amb el país en una entrevista en català
Notícia: Ansu Fati demostra el seu compromís amb el país en una entrevista en català
Comparteix
El davanter guineà ha analitzat la seva situació personal i la del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa