Món Esport
Dani Alves i la seva peculiar manera de viure el clàssic

Dani Alves, emblema del Futbol Club Barcelona i actual jugador del Pumas mexicà, ha fet una publicació al seu compte d’Instagram molt cridanera. En clau clàssic, ha compartit una imatge d’ell presenciant el partit al Santiago Bernabéu, estadi del Reial Madrid, rodejat d’aficionats blancs, i acompanyant-ho amb un missatge amb un toc d’humor i carregat d’optimisme.

En primer lloc, sobre la curiosa circumstància amb la qual va veure el partit, ha reivindicat que “sempre cal tenir molta personalitat per viure coses que un mai ha viscut. He viscut el clàssic d’una manera diferent, amb sensacions diferents i amb unes ganes tremendes de ser-hi dintre. Què mal envoltat vaig estar, però aguantant com un campió“.

A continuació, ja sobre l’aspecte esportiu i desafortunat per l’equip de Xavi Hernández, Alves ha lamentat que “infeliçment per als culers no va ser el resultat esperat, però ser aficionat d’un equip implica estimar-lo quan les coses no surten bé. És donar suport quan el dia no és el millor. És mai deixar d’estimar-lo passi el que passi!”.

Els blaugranes Dani Alves, Ousmane Dembélé i Pedri González celebren el gol de l'últim | FC Barcelona
Els blaugranes Dani Alves, Ousmane Dembélé i Pedri González celebren el gol de l’últim | FC Barcelona

Els altres gestos que ha tingut Alves amb el Barça últimament

Aquest missatge, doncs, és un missatge a una afició decebuda amb els resultats d’un equip que ha generat molta il·lusió i que ha patit diversos problemes, com ara les baixes per lesió, que l’han dut a rebre dos cops durs. I, de fet, no ha estat l’únic gest que ha tingut Alves amb el Barça darrerament.

Abans del partit entre madrilenys i catalans, ja va compartir el vídeo d’un golàs que va marcar precisament en un clàssic, de la temporada 2011/2012, amb el text “arriba un dels partits més bonics possibles. I, com diuen, recordar és viure. Tranquil, Iker [Casillas], ni tu ni ningú arribava [a aturar la pilota]“. I encara abans, entre el partit que el Barça va jugar al Giuseppe Meazza i la visita del Celta, el futbolista va visitar els seus excompanys en un entrenament, tot lluint la samarreta barcelonista.

Alves, doncs, ha fet gala del barcelonisme que porta al seu cor. El brasiler ha jugat a Can Barça nou temporades i mitja, dividides en dues etapes: entre 2008 i 2016, i la dels primers sis mesos de 2022. Quan va dur els colors blaugranes a la samarreta, sempre va ser una de les veus autoritzades del club, tant en les celebracions com en els moments complicats. I ara, que duu uns altres colors, també continua fent pinya.



Més notícies
Els jugadors del Madrid celebren un gol contra el Barça al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Notícia: El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat tocats anímicament i sense intensitat defensiva al Santiago Bernabéu
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Notícia: Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Comparteix
Sánchez Martínez ho ha deixat reflectit a l'acta del partit entre el Madrid i el Barça
Ansu Fati, a l'escalfament previ al clàssic | Europa Press
Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Notícia: Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Comparteix
El davanter blaugrana ha entrat a la segona meitat amb ganes de revolucionar el partit i de les seves botes ha sortit la jugada del 2 a 1
Busquets i Eric Garcia, durant el clàssic | Europa Press
Les notes dels jugadors del Barça al clàssic: tres suspensos significatius
Notícia: Les notes dels jugadors del Barça al clàssic: tres suspensos significatius
Comparteix
Els blaugranes han perdut el duel de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa