Món Esport
Les notes dels jugadors del Barça al clàssic: tres suspensos significatius

El Barça ha perdut el lideratge de la Lliga i ha baixat un graó més en la seva crisi particular després de perdre el clàssic contra el Madrid al Santiago Bernabéu. Una derrota contra l’etern rival mai no és una bona notícia, però després de l’eliminació virtual de la Champions contra l’Inter, aquesta desfeta és especialment dolorosa. El plantejament de Xavi no ha estat l’encertat i el Madrid ha pogut fer molt mal als blaugranes amb molta facilitat. Tot i això, l’actuació d’alguns jugadors determinats del Barça també ha provocat la derrota i així queda reflectit a les notes del partit.

Ter Stegen (6)

Poca cosa ha pogut fer als gols del Madrid. La primera diana ve després d’una gran intervenció seva a un xut de Vinicius i en el penal de Rodrygo està a punt de fer una aturada descomunal. El porter alemany no té cap responsabilitat de la derrota.

Sergi Roberto (4)

En canvi, Sergi Roberto sí que és un dels assenyalats. Per una banda Xavi l’ha condemnat posant-lo al lateral dret i fent-li defensar Vinicius, cosa que és gairebé impossible per a ell. Ara bé, en la jugada del primer gol el davanter brasiler li guanya l’esquena amb massa facilitat, perquè ell està distret. Amb la pilota als peus ha estat prou encertat.

Jules Koundé (6)

Només pel fet d’haver jugat aquest partit de titular i haver aguantat els noranta minuts quan tot just s’acabava de recuperar d’una lesió, ja se li ha de reconèixer el mèrit. Més enllà d’això, ha estat el millor defensa del Barça, corregint errors dels seus companys i havent de fer ajudes per frenar jugadors del Madrid. Ha comès algun error en la sortida de pilota.

Eric Garcia (3)

Dels pitjors partits del defensa central català amb la samarreta del Barça. És el responsable del segon gol del Madrid, amb un cop de cap innecessari que habilita Vinicius. També molesta Koundé en aquella mateixa acció i contribueix a l’embolic defensiu. Quan els blaugranes han marcat el gol i han fregat l’empat, ha comès un penal innocent sobre Rodrygo que ha sentenciat el partit. Eric, com sempre, sí que ha estat bé amb la pilota als peus.

Eric Garcia i Koundé, defensant un xut de Benzema | Europa Press
Eric Garcia i Koundé, defensant un xut de Benzema | Europa Press

Alejandro Balde (6)

En els primers minuts del partit se l’ha vist nerviós, però tot i això s’ha enfrontat sense complexos a jugadors com Carvajal i Modric. Ha estat correcte tant en defensa com en atac, tot i que tampoc no ha pogut ser diferencial.

Sergio Busquets (4)

Li passa una cosa similar a Sergi Roberto: el plantejament de partit de Xavi no l’ha afavorit gens. Ha tingut detalls brillants en atac i en defensa, però amb el partit d’anada i tornada que s’ha jugat i amb molts compromisos en l’u contra u, se li han vist les costures per tot arreu. Al primer gol del Madrid, no és capaç d’aturar Kroos tot i fer-li una falta.

Frenkie de Jong (6)

Ha estat el millor del mig del camp blaugrana, tot i que tampoc no ha pogut marcar diferències. Ha sabut trobar amb encert Raphinha en diverses ocasions i se salva clarament de la crema.

Pedri (5)

Partit extremadament tímid del canari. No ha fet res malament, però tampoc no ha fet res que hagi destacat. De les seves pitjors actuacions amb la samarreta del Barça, però tampoc no ha arribat a ser insuficient.

Raphinha (6)

Novament, ha recuperat una versió més similar a l’inici de temporada i ha estat força convincent. Ho ha intentat constantment per la banda dreta, que el beneficia molt, i ha donat una passada a Lewandowski que hauria d’haver significat el primer gol del Barça, però el polonès ha fallat.

Lewandowski (5)

Ha tornat a estar desaparegut en una cita important i això comença a ser preocupant. No ha definit amb encert una rematada clara a porteria buida després d’una bona passada de Raphinha, però també és cert que s’ha inventat una gran assistència per al gol de Ferran Torres.

Dembélé (5)

El joc s’ha decantat molt poc per la seva banda i ha estat força desaparegut. Tampoc no ha tingut errors molt significatius, però podria haver aportat molt més.

L'onze titular del Barça contra el Madrid | FC Barcelona
L’onze titular del Barça contra el Madrid | FC Barcelona

Gavi (6)

La seva entrada a la segona part ha aportat una intensitat que l’equip no havia tingut en cap moment, però també s’ha passat de revolucions. Tot i això, ha fet una gran entrada per recuperar la pilota que ha acabat en el gol del Barça.

Ferran Torres (7)

Suspèn més que no pas aprova, però en aquest cas ha estat al revés. Ha marcat el gol del Barça i ha interpretat molt bé la seva posició a l’extrem dret quan ha entrat Ansu Fati.

Jordi Alba (5)

No s’acaba d’entendre que hagi entrat en el lloc de Balde, que estava prou bé. En defensa ha tingut algunes desconnexions preocupants, però no greus, i en atac ha estat correcte.

Ansu Fati (7)

Ha estat el millor del Barça, tot i que només ha tingut quinze minuts. Ha recuperat la velocitat i el desbordament d’abans de la lesió i, gràcies a això, s’ha inventat la jugada del gol blaugrana. Ha estat a punt d’empatar amb una volea que ha marxat fregant el pal.

Kessié (-)

Ha tingut pocs minuts i no ha tingut temps de destacar en cap sentit.



Més notícies
Els jugadors del Madrid celebren un gol contra el Barça al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Notícia: El Madrid agreuja la crisi del Barça i li pren el lideratge (3-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat tocats anímicament i sense intensitat defensiva al Santiago Bernabéu
Ansu Fati, a l'escalfament previ al clàssic | Europa Press
Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Notícia: Ansu Fati recupera l’electricitat i és la nota positiva del clàssic
Comparteix
El davanter blaugrana ha entrat a la segona meitat amb ganes de revolucionar el partit i de les seves botes ha sortit la jugada del 2 a 1
Xavi Hernández, a la banqueta del Bernabéu | Europa Press
El motiu pel qual Xavi Hernández queda tocat després del clàssic
Notícia: El motiu pel qual Xavi Hernández queda tocat després del clàssic
Comparteix
El tècnic del Barça acomiada una setmana per oblidar en la qual ha quedat virtualment eliminat de la Champions i ha perdut el lideratge de la Lliga
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Notícia: Laporta entra al vestidor de l’àrbitre del clàssic per demanar-li explicacions
Comparteix
Sánchez Martínez ho ha deixat reflectit a l'acta del partit entre el Madrid i el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa