Món Esport
El Barça fa oficial la desvinculació de Pjanic

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial aquest dimecres la desvinculació del migcampista Miralem Pjanic. El bosnià abandona la disciplina blaugrana per enrolar-se a les files del Sharjah dels Emirats Àrabs Units. D’aquesta manera, s’acaba la seva trajectòria a Can Barça, després d’un primer any decebedor, d’una cessió, d’una pretemporada en la qual havia convençut Xavi Hernández però de, finalment, quedar temptat per l’oferta que li ha fet l’equip del golf àrabic.

La trajectòria de Pjanic al Barça

Pjanic va arribar al Barça en l’intercanvi que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va fer amb la Juventus, i que va situar Arthur Melo a les files de l’equip italià. El bosnià, que ha estat un dels millors migcampistes de la darrera dècada al panorama europeu, brillant a la Vecchia Signora, a la Roma o a l’Olympique de Lió, va arribar al Barça de Ronald Koeman… i mai no va atraure el tècnic neerlandès.

En la primera temporada al Barça, la 2020/2021, va estar per sota de les expectatives. Si bé va sumar diversos partits, trenta, en la majoria d’ocasions ho va fer com a suplent. Vistes les circumstàncies, l’estiu de 2021 va marxar cedit, al Besiktas turc. Allà es va tornar a sentir important.

Per tant, un cop acabada la cessió, el bosnià va tornar a l’equip blaugrana. Aquest cop, amb la novetat de tenir Xavi com a entrenador. Si bé en un principi semblava condemnat a la mateixa història anterior, va fer una pretemporada sublim i va convèncer el terrassenc. Aquest, de fet, va optar per ell com a suplent de Sergio Busquets.

Tot i això, en els primers partits oficials del curs, Pjanic no ha sumat cap minut. Això, unit a l’oferta rebuda per part del Sharjah, ha fet que el migcampista decideixi posar punt final a la seva etapa blaugrana. El jugador s’ha desvinculat de la disciplina del Barça, renunciant als dos anys de contracte que tenia, i ha firmat un contracte amb l’entitat dels Emirats Àrabs Units fins 2024, amb l’opció d’allargar-lo fins 2025.

Així les coses, els migcampistes del Barça aquesta temporada seran Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Pedri González i Franck Kessié. A més, Pablo Torre, amb fitxa del filial, també tindrà opcions de participar a l’equip de Xavi Hernández.



Més notícies
Keira Walsh, amb la samarreta del Manchester City | Europa Press
El Barça anuncia el fitxatge més car de la història del futbol femení
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge més car de la història del futbol femení
Comparteix
El Futbol Club Barcelona ha anunciat la incorporació de la migcampista anglesa Keira Walsh, per la qual ha pagat 400.000 euros al Manchester City
Joan Laporta, amb Gerard Piqué i Leo Messi | FC Barcelona
El Barça emet un comunicat molt contundent sobre Laporta i Piqué
Notícia: El Barça emet un comunicat molt contundent sobre Laporta i Piqué
Comparteix
El club desmenteix una informació publicada pel diari Ara sobre una presumpta oferta empresarial del jugador al president
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
La gran capacitat d’adaptació de Koundé a les circumstàncies del Barça
Notícia: La gran capacitat d’adaptació de Koundé a les circumstàncies del Barça
Comparteix
El francès destil·la maduresa en explicar com ha viscut les primeres setmanes a l'equip de Xavi Hernández
Gerard Piqué i Carles Puyol, durant un entrenament del Barça la temporada 2011/2012 | FC Barcelona
Puyol aconsella els capitans del Barça amb un gran exemple
Notícia: Puyol aconsella els capitans del Barça amb un gran exemple
Comparteix
El de La Pobla de Segur se sent identificat amb la situació que estan vivint Alba, Piqué i Roberto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa