Món Esport
El Barça emet un comunicat molt contundent sobre Laporta i Piqué

El Futbol Club Barcelona ha emès un comunicat inesperat i sorprenent per desmentir una informació publicada pel diari Ara sobre una presumpta oferta empresarial d’un dels capitans del primer equip masculí de futbol, Gerard Piqué, al president, Joan Laporta. Es tracta d’un fet molt poc habitual, ja que és comú que hi hagi notícies respecte a fets d’una gran institució com el Barça que no acaben sent certes, però no és tan normal que el club intervingui per posicionar-se respecte a una informació concreta d’un mitjà de comunicació.

La notícia en qüestió del diari Ara assegura que Gerard Piqué va condicionar la seva rebaixa salarial a la compra de Barça Studios. Dit d’una altra manera, que Piqué va dir a Laporta que només acceptaria una reducció del seu sou si li venia una part d’aquesta empresa. Sempre segons l’Ara, Laporta no li va concedir i és per això que Piqué no es va rebaixar el salari. Com ja se sap, el Barça va vendre finalment el 24,5% de Barça Studios a la firma Orpheus Media, propietat de l’empresari català Jaume Roures. Aquesta va ser la quarta palanca que va activar el club aquest estiu.

El comunicat del Barça per desmentir un presumpte negoci entre Gerard Piqué i Joan Laporta

El Barça, en el ja esmentat comunicat, sentencia amb fermesa que aquesta informació és del tot falsa i lamenta que s’hagi publicat una notícia sense contrastar. Això és el que ha dit l’entitat blaugrana: “Davant la informació publicada avui al diari Ara sota el títol “Laporta va negar Barça Studios a Piqué”, el Barça desmenteix rotundament que el president del club hagi rebut mai cap oferta per part del jugador del primer equip de futbol Gerard Piqué ni de la seva empresa per adquirir una part de Barça Studios. El club lamenta profundament la difusió d’informacions sense contrastar que afecten la imatge i honorabilitat d’esportistes del Barça”.

El Barça dona suport a Piqué en un moment molt delicat de la seva vida

Aquest comunicat del Barça, a més a més, arriba en un moment crucial de la carrera de Gerard Piqué. Per primera vegada des que és futbolista del primer equip blaugrana ha perdut la titularitat i és, actualment, el cinquè defensa central de la plantilla. D’altra banda, tots els aspectes de la seva vida privada amb relació a la ruptura amb Shakira l’han situat al centre de tots els focus mediàtics i darrerament s’ha queixat de la persecució que pateix per part de la premsa del cor. Piqué no està passant un bon moment i es veu més discutit que mai. És per això que és molt transcendental que el Barça emeti un comunicat per donar-li suport. També es vol demostrar que la relació entre el capità i el president Laporta és bona.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé explica el nou paper de Piqué al Barça
Notícia: Koundé explica el nou paper de Piqué al Barça
Comparteix
El capità blaugrana continua inèdit en competicions oficials, en detriment del gran rendiment del francès i els altres centrals
Jordi Alba i Gerard Piqué, en arxiu | Europa Press
Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Notícia: Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Comparteix
L'entrenador del Barça demana que s'esforcin més si volen recuperar la titularitat
Gerard Piqué i Jordi Alba, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Xavi explica el seu canvi d’actitud amb Jordi Alba i Gerard Piqué
Notícia: Xavi explica el seu canvi d’actitud amb Jordi Alba i Gerard Piqué
Comparteix
L'entrenador del Barça ha deixat clar que en el seu equip jugarà qui més ho mereixi
Gerard Piqué i Carles Puyol, en arxiu | FC Barcelona
El sorprenent missatge de Puyol sobre Piqué
Notícia: El sorprenent missatge de Puyol sobre Piqué
Comparteix
El llegendari jugador blaugrana ha donat suport al seu excompany de posició

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ERC.ARA, merda perquita a setembre 07, 2022 | 17:24
    ERC.ARA, merda perquita setembre 07, 2022 | 17:24
    Ara, diari de periquitos.erc. Junqueras, per que odies tan al Barça?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa