Món Esport
Koundé explica el nou paper de Piqué al Barça

Jules Koundé ha protagonitzat, sense dubte, un dels grans moviments de l’increïble mercat de fitxatges del Futbol Club Barcelona. El francès va arribar a l’equip de Xavi Hernández per reforçar una parcel·la defensiva que necessitava un rentat de cara urgent, després de múltiples derrotes doloroses i sonades. Pocs partits i exhibicions després, ja s’ha fet amb l’etiqueta de titular indiscutible. Això, unit a altres grans rendiments, ha provocat que una llegenda com Gerard Piqué estigui encara inèdit de minuts oficials.

En la prèvia a l’enfrontament que els blaugranes jugaran contra el Viktoria Plzen per obrir la nova edició de la UEFA Champions League, al Camp Nou, el també exjugador del Girondins de Burdeus ha estat qüestionat per la figura del capità. I ha explicat el seu nou rol: “És una persona molt competitiva. Acabarà jugant. Igualment, té molta importància al vestidor. Dona consells i ens ajuda molt als que acabem d’arribar“.

D’aquesta manera, ha quedat clar que Piqué està seguint els consells que recentment ha donat públicament Carles Puyol, un altre mite barcelonista que també va veure minvada la seva participació al club en la seva recta final, com a conseqüència dels seus problemes físics i del bon rendiment precisament de Piqué i de Javier Mascherano. El de La Pobla de Segur ha recalcat que la manera amb la qual cadascú afronta el rol de suplent “depèn de cadascú. Però amb els anys, vas canviant de perspectiva i entens que des de fora també es pot ajudar”.

Koundé, amb molta confiança a la Champions malgrat ser al grup de la mort

Tornant a Koundé, el jugador barcelonista ha deixat altres impresions interessants. Preguntat per dos dels altres centrals, Eric Garcia i Ronald Araujo, ha recalcat que “no m’han sorprès. Tenen gran qualitat. Ens avenim molt bé”. I en clau del grup que obriran els blaugranes contra els txecs, que és clarament el de la mort en tenir també el Bayern de Munic i l’Inter de Milà, l’internacional amb França ha reconegut que “és un grup molt competitiu i difícil, amb equips molt bons”.

Això sí, no s’amaga: “Estic molt il·lusionat. Tenim una plantilla molt completa i amb talent. Tenim bones sensacions. Tenim molt de perill també, els rivals s’han de preocupar o prendre’ns seriosament. Tenim una bona plantilla, crec que podem passar de grup”.



Més notícies
Marcos Alonso, jugador del Barça | FC Barcelona
Marcos Alonso reivindica el seu barcelonisme i dissipa dubtes
Notícia: Marcos Alonso reivindica el seu barcelonisme i dissipa dubtes
Comparteix
El defensa es va formar al planter del Madrid, però el seu pare, exjugador blaugrana, l'havia fet barcelonista
Héctor Bellerín, jugador del Barça | FC Barcelona
Laporta destaca un tret extraesportiu de Bellerín
Notícia: Laporta destaca un tret extraesportiu de Bellerín
Comparteix
El president posa en valor que sigui “una persona compromesa amb la sostenibilitat i la inclusió” durant la presentació del lateral dret català
Jordi Alba i Gerard Piqué, en arxiu | Europa Press
Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Notícia: Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Comparteix
L'entrenador del Barça demana que s'esforcin més si volen recuperar la titularitat
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Tres absències destacades a la primera convocatòria de Xavi a la Champions
Notícia: Tres absències destacades a la primera convocatòria de Xavi a la Champions
Comparteix
Marcos Alonso i Bellerín encara no estan preparats per jugar, mentre que Pjanic abandona el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa