Món Esport
Un davanter del Barça té la clau per a l’arribada de nous fitxatges

Joan Laporta ha volgut deixar clar a l’afició culer que l’economia del club continua essent molt delicada. A més, la prematura eliminació de la UEFA Champions League ha enganxat a contrapeu la directiva blaugrana, que haurà de fer mans i mànigues per generar nous ingressos. Des de la Lliga ja s’ha avisat al Barça que, a causa de la desfeta europea, tindran encara més restriccions a l’hora de fitxar jugadors, perquè han pressupostat uns diners que finalment no rebran. Tot i que Javier Tebas i Joan Laporta estan negociant perquè des de Madrid relaxin les exigències, els blaugranes hauran d’alliberar massa salarial si volen incorporar nous jugadors. Un dels qui té més números d’abandonar el Camp Nou és Memphis Depay.

El Barça vol desfer-se del seu sou

El davanter neerlandès no entra als plans de Xavi Hernández. De fet, el Barça ja tenia intenció d’alliberar-se de la fitxa de Memphis durant el darrer mercat d’estiu, però finalment les negociacions amb la Juventus de Torí no van arribar a bon port. El futbolista volia quedar-se a Barcelona i les seves exigències salarials eren inassumibles per als italians, que finalment van acabar fitxant el polonès Arkadiusz Milik. Mateu Alemany va arribar a oferir la carta de llibertat al davanter, però Memphis volia continuar vestint de blaugrana. La gran quantitat d’atacants que té la plantilla, sumat al fet que cal alliberar sous, obliguen el Barça a buscar-li una sortida a l’ex de l’Olympique de Lió. Si es volen fer fitxatges a l’hivern, caldrà que marxi després del Mundial.

Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press

Una lesió que s’ha allargat més del previst

Memphis Depay va patir una lesió al bíceps femoral amb la selecció dels Països Baixos a finals de setembre, durant l’aturada de seleccions que va deixar plena la infermeria del Barça. No semblava una lesió massa greu, però sí que es va saber que estaria fora dels terrenys de joc durant un mes, aproximadament. Doncs gairebé ja en fa dos i Depay ni tan sols ha entrenat amb el grup. Amb el Mundial a tocar, s’han alçat veus acusant l’ex del Manchester United de fingir més del compte per arribar fresc i recuperat a la cita mundialista. L’internacional neerlandès va sortir al pas de les crítiques amb un contundent tuit, on deixava clar que és un professional i que en cap cas ha allargat voluntàriament el període de baixa.



Més notícies
Memphis Depay celebra un gol amb el Barça | Europa Press
El Barça té greus sospites de Memphis Depay: podria estar traint el club
Notícia: El Barça té greus sospites de Memphis Depay: podria estar traint el club
Comparteix
El diari As avança que el club blaugrana creu que Memphis està fingint la seva lesió per arribar en bones condicions al Mundial
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Memphis Depay que no agradarà al Barça
Notícia: La confessió de Memphis Depay que no agradarà al Barça
Comparteix
Al vestidor ha assegurat que "encara que vinguin sis davanters, jo continuo", segons el diari Sport
Memphis Depay, jugador del Futbol Club Barcelona, en un entrenament amb la selecció dels Països Baixos | @onsoranje
Memphis i Van Gaal envien un missatge contundent a Xavi
Notícia: Memphis i Van Gaal envien un missatge contundent a Xavi
Comparteix
El davanter del Barça, a més, explica per què va decidir quedar-se al conjunt blaugrana aquest estiu
Memphis Depay, jugador del Barça | FC Barcelona
L’exigència de Memphis per marxar del Barça i anar a la Juventus
Notícia: L’exigència de Memphis per marxar del Barça i anar a la Juventus
Comparteix
El futbolista demana la carta de llibertat i una compensació econòmica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa