Món Esport
La confessió de Memphis Depay que no agradarà al Barça

El Futbol Club Barcelona està duent a terme un mercat de fitxatges històric, probablement el millor de tots els temps. Tanmateix, si l’operació arribada està funcionant d’allò més bé, l’operació sortida és un altre tema. Per poder fer lloc a les noves incorporacions, sobretot a nivell salarial, han de marxar molts jugadors. Un d’ells és el davanter neerlandès Memphis Depay. L’estiu passat va fitxar pel Barça i va deixar bones sensacions en els seus primers partits, però el seu rendiment va anar baixant progressivament fins al punt que ja no entra en els plans de l’entrenador, Xavi Hernández. S’ha convertit en el setè davanter del Barça i, ara que encara li queda un any de contracte, el club li està intentant buscar una sortida per poder rebaixar la massa salarial i ingressar una bona quantitat de diners.

Memphis Depay no vol marxar del Barça

No obstant això, els plans de Memphis són molt diferents. Segons informa el diari Sport, el davanter neerlandès ha parlat amb els seus companys de vestidor per explicar què vol fer amb el seu futur. La frase és molt contundent: “Encara que vinguin sis davanters, jo continuaré”. Per tant, la voluntat del futbolista és exhaurir el seu contracte amb el Barça i no marxar de l’equip blaugrana. Això complica l’estratègia de mercat del club, que veu com el jugador de Moordrecht no vol seguir els desitjos de l’entitat culer. En qualsevol cas, cal tenir en compte que encara queda un mes de mercat i Memphis podria recapacitar davant una oferta atractiva d’un altre equip o en veure que no tindrà cap mena de protagonisme al conjunt blaugrana.

L’operació sortida del Barça no avança

Memphis Depay no és l’únic jugador que enroca l’operació sortida del Barça. El migcampista neerlandès Frenkie de Jong també ha refusat la possibilitat de deixar el club per anar al Manchester United. A més a més, Xavi Hernández ha descartat directament una llista de futbolistes de la gira de pretemporada dels Estats Units, però cap d’ells ha trobat una sortida. Són Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Riqui Puig, Óscar Mingueza i Neto Murara.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa