Món Esport
El Barça pren una contundent decisió amb Memphis

La situació de Memphis Depay a Can Barça no és senzilla. El club volia desfer-se del seu sou a l’estiu, inclús donant-li la carta de llibertat, però finalment el seu fitxatge per la Juventus no es va concretar. A més, el jugador no tenia cap mena d’intenció de fer les maletes. Xavi Hernández no compta excessivament amb ell i aquesta temporada només ha jugat tres partits, entre Lliga Santander i UEFA Champions League. És cert que ha estat lesionat, però continua essent un bagatge molt pobre per un davanter amb cartell internacional. La voluntat del futbolista ha canviat i no veuria malament canviar d’aires aquest hivern, ja que a la davantera del Barça hi ha molta competència i no és un dels preferits de l’entrenador blaugrana. A més, la Roma de José Mourinho ha parlat amb el jugador. Ara, però, és el club culer qui serà més exigent. Davant la impossibilitat de fitxar nous futbolistes, no volen deixar escapar els seus a qualsevol preu. Ja li han dit a Memphis que si vol marxar, caldrà que paguin traspàs.

Les coses han canviat des de l’estiu

Memphis Depay era un dels jugadors que el Barça havia posat al mercat per poder fer caixa a l’estiu, o, en aquest cas, alliberar el seu sou. El davanter neerlandès va arribar a acceptar, però només si li donaven la carta de llibertat, per poder negociar unes millors condicions salarials amb el nou club. Els blaugranes van accedir, però les exigències econòmiques que el jugador va tenir amb la Juventus van ser excessivament altes i els torinesos van descartar la seva incorporació. Els transalpins van optar per incorporar Arkadiusz Milik i ara ja tenen la zona d’atac ben coberta. Ara és la Roma qui estaria fortament interessada en l’ex del Manchester United. José Mourinho vol un futbolista que es pugui adaptar a diferents zones de l’atac i doni un salt de qualitat a la davantera del seu equip. A Memphis li sedueix la idea, però aquesta vegada és el Barça qui no li posarà fàcil.

Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press

La Roma estaria interessada, però el Barça vol treure’n profit

Joan Laporta ja va anunciar darrerament que el Barça no podria fer grans inversions al mercat de fitxatges, ni ara a l’hivern ni tampoc al d’estiu. És per això que la secretaria tècnica del club busca la incorporació de jugadors a cost zero o bé a un preu molt reduït. Aquesta limitació per fitxar futbolistes provoca que a l’hora de vendre la direcció esportiva sigui molt més prudent. És per això que, si Memphis vol marxar a l’hivern, haurà de ser mitjançant un traspàs. Aquest fet dificulta molt la sortida del neerlandès, perquè és difícil que la Roma estigui disposada a pagar ara, si a l’estiu el davanter acaba contracte amb el Barça. Caldrà veure com avancen les negociacions, però tot fa indicar que l’ex de l’Olympique de Lió continuarà vestint de blaugrana fins, com a mínim, el pròxim juny.



Més notícies
Messi, envoltat de jugadors neerlandesos | Europa Press
El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Notícia: El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Comparteix
Un gol i una assistència de l'astre argentí i l'actuació de Martínez, vitals
Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press
Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Notícia: Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Comparteix
L'argentí va criticar l'actuació de l'espanyol i va demanar respecte a Van Gaal
Leo Messi, durant el partit entre els Països Baixos i l'Argentina | Europa Press
Messi mostra caràcter amb una frase que s’ha fet viral
Notícia: Messi mostra caràcter amb una frase que s’ha fet viral
Comparteix
L'excapità del Barça va dir-li a Wout Weghorst: "¿Qué miras, bobo?"
Memphis Depay, jugador del Barça, amb la selecció neerlandesa | Europa Press
La prova definitiva de la traïció de Memphis al Barça
Notícia: La prova definitiva de la traïció de Memphis al Barça
Comparteix
Ha reaparegut al 100% amb la selecció neerlandesa després de no entrenar-se amb el Barça durant un mes i mig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa