Món Esport
El Barça confirma dues lesions més

El Futbol Club Barcelona ha confirmat aquest dilluns les lesions que pateixen els futbolistes Frenkie de Jong i Memphis Depay. Després que tots dos s’hagin retirat de la concentració de la selecció dels Països Baixos, i durant la plaga de lesions blaugranes, se’ls han fet proves i s’ha conclòs que el migcampista té una elongació al semitendinós de la cuixa esquerra, mentre que el davanter una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Són lesions molt diferents pel que fa al temps de baixa.

Mals auguris amb Memphis

Qui ha patit la pitjor lesió dels dos és Memphis. La del bíceps femoral és una zona delicada, i això apartarà el jugador dels terrenys de joc més temps que el seu company. Si bé el Barça no ha establert un temps de recuperació, tot apuntant que l’evolució marcarà la disponibilitat, tot fa indicar que es perdrà un mes de competició. És, doncs, una baixa molt sensible. Memphis no estarà en un mes d’octubre frenètic, en el qual el conjunt de Xavi Hernández jugarà partits importants contra l’Inter de Milà, al Giuseppe Meazza i al Camp Nou, contra el Bayern de Munic a casa o contra el Madrid al Santiago Bernabéu.

De Jong podria reaparèixer aviat

De Jong, en canvi, podria reaparèixer relativament ràpid. El club tampoc ha esmentat el temps de recuperació que l’exjugador de l’Ajax afronta. Tot i això, podria estar fora no més d’una setmana. Per tant, només es perdria el primer partit del Barça en la represa de la competició. Serà contra el Mallorca en terres balears. Un partit contra un rival inferior sobre el paper, abans d’un partit clau pel futur blaugrana a la Champions: l’esmentat contra l’Inter en terres italianes.

En el cas de Memphis, la seva absència farà que Ferran Torres tingui més minuts. El valencià i el neerlandès han competit per una posició en els partits que Xavi no ha alineat el seu trident favorit, format per Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé i Raphinha. Darrerament, Memphis havia guanyat la partida a Ferran, però ara aquest tindrà més opcions. La situació d’Ansu Fati, en canvi, continuarà marcada pel pla que Xavi va revelar que està seguint.

Les altres baixes blaugranes

Pel que fa a De Jong, en el partit contra el Mallorca el mig del camp estarà ben cobert. Probablement, contra el conjunt entrenat per Javier Aguirre, Xavi alinearà el seu millor trident possible, amb Sergio Busquets, Gavi i Pedri González. On el terrassenc té baixes importants és, especialment, en defensa. I és que Ronald Araujo podria estar fora durant tres mesos, ja que passarà pel quiròfan, mentre que Jules Koundé podria estar fora un mes.



Més notícies
Koundé, Memphis i De Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Notícia: L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Comparteix
Fins a quatre jugadors han patit problemes físics després del primer partit
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Araujo passarà pel quiròfan i es perdrà el Mundial
Notícia: Araujo passarà pel quiròfan i es perdrà el Mundial
Comparteix
El Barça confirma que l'uruguaià serà intervingut aquest dimecres a Finlàndia
Jules Koundé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Notícia: Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Comparteix
Koundé té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Una imatge d'un dels darrers enfrontaments entre Barça i Liverpool | Europa Press
Revelen un moviment de mercat entre Liverpool i Barça que seria una bomba
Notícia: Revelen un moviment de mercat entre Liverpool i Barça que seria una bomba
Comparteix
La premsa anglesa assegura que els dos equips treballen en un intercanvi Memphis-Firmino

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa