Món Esport
Revelen un moviment de mercat entre Liverpool i Barça que seria una bomba
  • CA

El Futbol Club Barcelona i el Liverpool Football Club estarien treballant en un intercanvi de cara al mercat de fitxatges d’hivern que s’obrirà el pròxim mes de gener, just després del Mundial de Qatar. La premsa anglesa revela que l’equip blaugrana estaria interessat en la incorporació de Roberto Firmino, mentre que als reds els passaria el mateix amb Memphis Depay. Tots dos jugadors acaben contracte amb els seus respectius clubs l’estiu de 2023, així que si no els traspassen en aquest mercat d’hivern, marxaran lliurement, ja que cap dels dos renovarà. Per tant, seria una operació rodona per a ambdós conjunts, si bé falta que els futbolistes ho acceptin.

Memphis Depay, al Liverpool

El davanter neerlandès Memphis Depay ha anat de més a menys amb el Barça. El seu aterratge la temporada passada va ser immillorable i durant un parell de partits va fer la sensació que podia fer oblidar la marxa de Leo Messi. Això, però, va desaparèixer de seguida i la realitat va acabar mostrant que era un jugador sense nivell per a ser titular en un equip com el Barça. Amb els fitxatges d’aquest estiu, Memphis s’ha convertit en el sisè davanter del conjunt blaugrana i busca la manera de reivindicar-se amb els pocs minuts que té. Ha jugat tres partits i ha marcat un gol. Ara bé, el fet que tingui vint-i-vuit anys i que encara pugui acabar d’explotar, el converteix en una opció interessant per al Liverpool.

Koundé, Memphis i De Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
Koundé, Memphis i De Jong, durant un entrenament | FC Barcelona

Roberto Firmino, al Barça

Fa pocs anys Roberto Firmino era un dels millors davanters del món, però el seu rendiment ha anat caient en picat. L’any 2019 va ser una peça fonamental per al Liverpool que va aixecar la UEFA Champions League i aleshores aconseguia registres que fregaven o superaven els vint gols per temporada. Tanmateix, ha perdut la titularitat davant altres davanters que han anat arribant al club red i aquest serà el seu darrer curs a Anfield. Ha demostrat que és molt millor atacant que Memphis Depay, però la seva edat (31 anys) el seu rendiment a la baixa el converteixen en un futbolista intercanviable pel neerlandès. Al Barça pot ser un bon substitut per a Robert Lewandowski per donar descans al polonès.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Notícia: Creix la preocupació al Barça per Ansu Fati
Comparteix
L'equip tècnic considera que el jugador encara està lluny del seu millor estat de forma
Onze inicial de la selecció espanyola contra Suïssa | Selección Española de Fútbol
Assenyalen aquest jugador del Barça com a culpable de la derrota d’Espanya
Notícia: Assenyalen aquest jugador del Barça com a culpable de la derrota d’Espanya
Comparteix
El defensa central del Futbol Club Barcelona, Eric García, ha estat el gran assenyalat de la derrota d'Espanya contra Suïssa
Diversos jugadors del Futbol CLub Barcelona | Europa Press
La milionària revalorització del Barça confirma que l’equip va pel bon camí
Notícia: La milionària revalorització del Barça confirma que l’equip va pel bon camí
Comparteix
La darrera actualització de valors de mercat de jugadors de La Lliga revalora positivament diversos jugadors del Barça
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Notícia: El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Comparteix
Ronald Araujo pateix una lesió al tendó de l'adductor llarg de la cuixa dreta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa