Món Esport
Koundé, molest amb la seva situació

Jules Koundé continua sense poder debutar de manera oficial amb el Futbol Club Barcelona. El club encara no l’ha pogut inscriure pel problema de la massa salarial que arrossega, i per tant el jugador torna a quedar-se fora d’una convocatòria. Ja va passar en la jornada inaugural, contra el Rayo Vallecano, i ara, un altre cop, contra la Reial Societat. I això li ha generat un sentiment de molèstia.

Segons ha informat el diari Sport, el francès està molest amb aquesta situació. I és que va protagonitzar un dels fitxatges de l’estiu, ja que els catalans i el Chelsea van lluitar per ell durant molts dies. És un dels millors centrals del món i un dels jugadors amb més potencial, i el lògic és que es converteixi en indiscutible a la defensa blaugrana juntament a Ronald Araujo durant la propera dècada.

El Barça, optimista amb la setmana vinent

Ara, segons les mateixes informacions, el cos tècnic de Xavi Hernández i la secretaria esportiva del club l’han tranquil·litzat tot assegurant-li que la jornada vinent, en el partit contra el Valladolid al Camp Nou, per fi podrà afegir-se al grup. I és que es compta amb que es produeixin sortides que possibilitin el registre a LaLiga però, a més, diuen que tenen accions econòmiques preparades per si això no passés. Abans, hi haurà un enfrontament contra el Manchester City de Pep Guardiola al mateix estadi blaugrana, on podrà jugar pel fet que serà un amistós.

El Barça va fitxar Koundé a finals del mes de juliol. Després d’unes llargues negociacions, va arribar a un acord amb el Sevilla, a través del qual va fer un traspàs de 50 milions fixos més 12,5 milions en variables. Aquests variables estaran estipulats per temporada. El jugador va signar per cinc cursos i, per tant, en tots aquells en els quals jugui com a mínim el 60% dels partits, el club blaugrana abonarà 2,5 milions d’euros extra a l’entitat andalusa. Serà una xifra de partits factible, ja que Koundé arriba per a ser titular. I probablement, com s’ha explicat, la setmana vinent ho podria fer.

El Barça no és l’únic club amb problemes d’inscripcions

El club català, de fet, no és l’únic club de la Primera Divisió espanyola que té problemes en la matèria de les inscripcions. El Betis i l’Almeria estan en una situació molt pitjor. El conjunt de Manuel Pellegrini encara espera inscriure set homes, comptant fitxatges i renovats: Claudio Bravo, Andrés Guardado, Joaquín Sánchez, Luiz Felipe, Luiz Henrique, Camarasa y Willian José. Els blanc-i-vermells, per la seva banda, en tenen sis de pendents: Pacheco, Pozo, Mendes, De la Hoz, Baptistao y Milovanovic.



Més notícies
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé es torna a quedar fora d’una convocatòria
Notícia: Koundé es torna a quedar fora d’una convocatòria
Comparteix
El Barça continua sense poder inscriure el central, i encara no pot debutar oficialment
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Gabriel Izcovich
La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Notícia: La gran preocupació de Xavi en la prèvia contra la Reial Societat
Comparteix
L'entrenador del Barça confia a incloure Jules Koundé en la convocatòria
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi i la manera de gestionar les expectatives que genera el Barça
Notícia: Xavi i la manera de gestionar les expectatives que genera el Barça
Comparteix
El tècnic també revela el funcionament d'escollir qui xutarà les faltes
Aubameyang, durant la seva presentació | Europa Press
El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Notícia: El Barça està a un pas de tancar un negoci rodó
Comparteix
El club ja assumeix la venda d'Aubameyang al Chelsea, que generarà una gran plusvàlua i permetrà fitxatges i inscripcions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa