Món Esport
Koundé es torna a quedar fora d’una convocatòria

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la convocatòria de jugadors que visitaran la Reial Societat en la segona jornada de LaLiga i hi ha una absència majúscula. Jules Koundé, un dels fitxatges estrella d’aquest estiu, com en l’estrena del campionat, s’ha quedat fora. El club no l’ha aconseguit inscriure i per tant el francès s’haurà de quedar a Barcelona i haurà de seguir esperant per fer el debut.

És, sense dubte, una molt mala notícia. Si bé l’equip de Xavi Hernández té diferents opcions per cobrir la posició del central, s’espera que Koundé acabi formant parella amb Ronald Araujo. Encara queden deu dies perquè acabi el mercat, i això significa que l’entitat catalana encara té deu dies per inscriure’l abans que pugui quedar lliure. A més, amb les possibles sortides que es donaran, això seria factible. Tot i això, el tècnic culer, com va assenyalar dissabte en roda de premsa, confiava poder comptar amb ell. De fet, s’ha esperat fins al final per emetre la convocatòria, per veure si el jugador podia entrar-hi.

Memphis i Aubameyang hi continuen i, Busquets, fora per sanció

Més enllà d’aquesta mala notícia, tot va com era d’esperar. Per una banda, al Reale Arena estaran els dos jugadors que a hores d’ara tenen el futur lluny de Catalunya: Memphis Depay i Pierre-Emerick Aubameyang. El primer apunta a marxar a la Juventus, mentre que el segon podria aterrar al Chelsea. En la primera jornada, contra el Rayo Vallecano, tots dos ja van ser al Camp Nou. El neerlandès no va sumar cap minut, mentre que el gabonès va entrar com a revulsiu en la segona meitat, i va tenir opcions d’inaugurar el marcador.

D’altra banda, l’altra absència important i a l’hora coneguda és la de Sergio Busquets. El capità culer va ser expulsat en la primera jornada per una doble targeta groga, i també s’ho mirarà des de casa. Molt probablement el suplirà Miralem Pjanic, qui ha enamorat Xavi durant la pretemporada i l’ha convençut que és un home de garanties. El bosnià podria formar un mig del camp amb Pedri González i Frenkie de Jong, qui va tenir una bona actuació en el partit inaugural.

El possible onze de Xavi contra la Reial Societat

En les altres parts del camp, Marc-André ter Stegen repetirà a la porteria; la defensa podria estar formada per Sergi Roberto i Jordi Alba als laterals i Araujo i Eric Garcia com a centrals; i el trident d’Ousmane Dembélé, Raphinha i Robert Lewandowski en atac, per intentar marcar els primers gols culers de la temporada.

Per tant, a Sant Sebastià hi seran Ter Stegen, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Gerard Piqué, Araujo, Jordi Alba, Sergi Roberto, Eric Garcia, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Franck Kessié, Pjanic, Gavi, Pedri, De Jong, Pablo Torre, Raphinha, Ferran Torres, Dembélé, Ansu Fati, Lewandowski, Aubameyang i Memphis. També es queden a casa, doncs, els jugadors que no compten per al tècnic: Samuel Umtiti, Sergiño Dest i Martin Braithwaite.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa