Món Esport
Koundé: “De vegades no respectem del tot el pla del partit”

Jules Koundé, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit aquest dimecres la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels setzens de final de la UEFA Europa League que el conjunt blaugrana disputarà a Old Trafford, contra el Manchester United. Ho ha fet abans que surti a fer-ho el seu entrenador, i ha deixat una reflexió molt interessant sobre els minuts de patiment que va tenir l’equip en l’anada d’aquesta eliminatòria.

Concretament, ha estat preguntat sobre si creu que els blaugranes han necessitat tenir més experiència per gestionar millor determinats moments en les competicions europees aquesta temporada. Doncs bé, el francès ha recordat un període de vint minuts del partit de dijous passat contra els red devils: els primers vint minuts de la segona meitat, que van coincidir amb els dos gols anotats pels rivals: tant el gol de Rashford com el del mateix Koundé en pròpia porteria. Uns dos gols que van culminar una remuntada que Raphinha Dias va acabar neutralitzant amb el 2-2 definitiu.

El defensa ha expressat que “el partit estava sent una mica anada i tornada, i això és una cosa que no volem. Volem el control del partit. En aquest sentit, pot ser que de vegades no respectem del tot el pla del partit. No per manca d’experiència, sinó per ganes. És una passa que cal donar i aprendre. Vam empatar contra un gran rival, i demà tenim l’oportunitat de fer una altra passa endavant a Europa”.

Koundé i Rashford, durant el Barça-Manchester United | Europa Press
Koundé i Rashford, durant el Barça-Manchester United | Europa Press

Koundé: “A Europa hi ha més pressió, però és una pressió que ens agrada”

Una altra reflexió interessant l’ha oferit quan ha estat preguntat sobre si en aquest tipus de partit senten més pressió que en d’altres menys glamurosos: “Sí, hi ha més pressió a Europa, perquè són partits més importants. És una pressió que ens agrada. Cadascú té aquelles ganes de jugar els partits grans, i és una pressió certa però positiva. Tothom té ganes de donar més. És una passa que cal donar encara, però estic segur i tinc la confiança que l’equip respondrà”.

El parisenc també ha parlat d’una acció polèmica corresponent al partit d’anada, que va indignar els aficionats red devils. En un moment donat, Marcus Rashford es va quedar en una posició privilegiada per marcar un gol davant de Marc-André ter Stegen, quan el blaugrana el va enderrocar. Ho va fer fora de l’àrea, i per tant no era penal, si bé el col·legiat li podria haver ensenyat la targeta vermella.

Sobre això, Koundé ha admès que “era una possibilitat de 50% i 50%. Hi va haver un contacte, però crec que va ser molt lleu, i l’àrbitre va decidir no ensenyar-me la targeta vermella. No em sento afortunat, va ser la seva decisió. Podria haver estat expulsat, però era una decisió de 50% i 50%. Sí que estic content”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Manchester United a Old Trafford | Europa Press
Les quatre claus de Xavi per eliminar el Manchester United
Notícia: Les quatre claus de Xavi per eliminar el Manchester United
Comparteix
El tècnic blaugrana, a més, ha parlat dels exmadridistes Casemiro i Varane
Xavi Hernández i Leo Messi, en arxiu | Europa Press
Xavi, sobre Messi: “El millor jugador de la història encaixa al Barça”
Notícia: Xavi, sobre Messi: “El millor jugador de la història encaixa al Barça”
Comparteix
El retorn de l'argentí sona cada vegada amb més força, i el tècnic culer deixa clares les seves intencions
Raphinha, durant el partit contra el Manchester United | FC Barcelona
El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Notícia: El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Comparteix
L'eliminatòria de setzens de final entre blaugranes i 'red devils' es decidirà a Old Trafford
Raphinha Dias Belloli, jugador del Futbol Club Barcelona, durant el partit d'anada del Playoff de les eliminatòries de la UEFA Europa League contra el Manchester United al Camp Nou | Europa Press
El talent i la ràbia de Raphinha creen afició al Camp Nou
Notícia: El talent i la ràbia de Raphinha creen afició al Camp Nou
Comparteix
El brasiler ha estat el millor i el més decisiu del Barça contra el United, però Xavi l'ha substituït i això l'ha fet enfadar-se molt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa