Món Esport
El Barça vol rescindir el contracte d’una ‘vaca sagrada’ el pròxim estiu

La secretaria tècnica del Barça ja treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada 2023-2024. Amb el Mundial de Qatar en joc, els blaugranes tenen temps per reflexionar i planificar projectes a llarg termini. Una de les qüestions que més preocupa als culers és la gestió de les ‘vaques sagrades’. Gerard Piqué ha estat el primer en fer un pas al costat, anunciant la seva retirada del futbol professional. Sergio Busquets i Jordi Alba han de ser els següents en decidir el seu futur. Tot fa indicar que el de Badia del Vallès no renovarà el seu contracte i abandonarà Barcelona el pròxim estiu, probablement rumb a la Major League Soccer. El cas d’Alba és diferent. El lateral de L’Hospitalet ha manifestat en més d’una ocasió el seu desig per continuar vestint de blaugrana uns anys més, però des del club no ho veuen clar. Segons Mundo Deportivo, el Barça voldrà negociar amb ell una rescissió, perquè té un acord amb l’entitat culer fins al 2024.

Piqué ja és fora i Busquets, a punt

Gerard Piqué va anunciar un dimecres que es retiraria del futbol un dissabte. Sembla impossible de creure, però el central català va portar la decisió en secret fins al moment de fer-la pública. L’anunci va agafar per sorpresa tothom i l’afició es va bolcar amb missatges d’agraïment i estima al ja exfutbolista blaugrana. Contra l’Almería, Piqué va vestir per última vegada la samarreta del Barça davant un Camp Nou que es va omplir de gom a gom. Per altra banda, sembla que Sergio Busquets prendrà la mateixa decisió que Piqué, però a final de temporada. El migcentre del Vallès no té intenció d’allargar el seu vincle amb el Barça i vol iniciar una aventura als Estats Units. Caldrà veure quina és la seva decisió final, però tot fa indicar que la llegenda blaugrana s’acomiadarà del Camp Nou.

Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press

El club vol negociar la sortida d’Alba

Amb Piqué ja retirat i Busquets a punt d’abandonar el Barça, totes les mirades apunten a Jordi Alba. Sempre al centre de les crítiques, el lateral català continua decidit a quedar-se al Barça i demostrar que encara pot rendir al màxim nivell. Xavi Hernández ja no el considera un futbolista imprescindible i al club li agradaria desfer-se del seu elevat sou. Amb la irrupció d’Alejandro Balde i el fitxatge de Marcos Alonso, el lateral esquerre està prou ben cobert com per poder prescindir d’Alba. Ara bé, l’ex del València té contracte fins al 2024 i no només el vol complir, sinó que li agradaria ampliar-lo. Els blaugranes intentaran negociar amb ell una rescissió el pròxim estiu.



Més notícies
Gerard Piqué, exjugador del Barça | Europa Press
El glamurós últim acte de comiat de Piqué amb el Barça
Notícia: El glamurós últim acte de comiat de Piqué amb el Barça
Comparteix
El català s'ha fet fotografies amb els trenta títols guanyats amb els colors blaugranes
Jordi Alba, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Jordi Alba carrega durament contra Laporta i revela el seu futur al Barça
Notícia: Jordi Alba carrega durament contra Laporta i revela el seu futur al Barça
Comparteix
El lateral del Barça vol complir el seu contracte amb el club blaugrana
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba aclareix el seu futur més immediat amb el Barça
Notícia: Jordi Alba aclareix el seu futur més immediat amb el Barça
Comparteix
El lateral català es vol retirar al Barça i assegura que no li han demanat rebaixes salarials
Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Busquets confessa les seves intencions amb el Barça a curt termini
Notícia: Busquets confessa les seves intencions amb el Barça a curt termini
Comparteix
El capità del Barça no té previst marxar del Barça abans d'hora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa