Món Esport
El glamurós últim acte de comiat de Piqué amb el Barça

Gerard Piqué és una llegenda del Futbol Club Barcelona. I com a tal, més enllà del comiat que va tenir el passat cap de setmana amb la seva afició, en el Camp Nou, i de l’anècdota arbitral en el seu últim desplaçament, aquest divendres ha tingut el definitiu acte. I ha estat molt glamurós. El català ha acudit a l’estadi blaugrana per fer-se fotografies amb els trenta trofeus que ha aixecat amb el club del seu cor.

D’aquesta manera, ha posat amb les vuit Lligues, les tres UEFA Champions League, les set Copes, les sis Supercopes d’Espanya, les tres Supercopes d’Europa i els tres Mundials de Clubs que ha guanyat durant les tretze temporades i mitja en les quals ha defensat els colors blaugranes. Unes fites històriques, que fan que sigui ni més ni menys que el tercer jugador amb més títols guanyats dins del Barça, amb 30 en total, i només per darrere de Leo Messi i Andrés Iniesta, que en els seus comiats també es van fotografiar amb els seus títols.

Gerard Piqué, amb els 30 títols guanyats amb el Barça | FC Barcelona

Piqué va restar importància a aquests títols guanyats

Aquest acte arriba uns dies després que el de La Bonanova concedís la seva primera entrevista com a jugador retirat. En una conversació amb el comunicador espanyol Ibai Llanos, a Twitch, Piqué es va referir precisament a aquest acte, tot traient-li importància: “Jo em quedo amb les amistats que he fet al futbol i les experiències viscudes. Els títols només són números, són metall“. Tot i això, no podia pas evitar aquest homenatge i fer-se una foto que quedarà per a la posteritat, i perquè les futures generacions aprenguin la rellevància del Piqué jugador.

A més, en l’entrevista, també es va referir al comiat esmentat en el Camp Nou: “Va ser espectacular, no m’esperava molt menys el que va passar. No donava la importància que després m’he adonat que té un comiat així, i t’adones el que la gent t’estima i t’aprecia. Sempre havia dit que volia anar d’un dia per a l’altre i desaparèixer. I considero que no és un comiat, perquè sempre estaré lligat al club com a soci, aficionat o el que sigui. Me n’he anat molt feliç”.

Les paraules de Piqué sobre les decisions de Luis Enrique que cal recuperar

Finalment, cal recuperar unes altres declaracions que va fer i que aquest divendres recobren molt de significat. Quan va ser preguntat per si li agradaria que Luis Enrique convoqués Sergio Ramos per al Mundial, el català va respondre que “qualsevol opinió que digui tindrà un impacte i en trauran el titular. Això és molt personal del seleccionador. Tothom vol opinar i influenciar d’una manera o d’una altra. Però coneixent el míster sé que no es deixa influenciar. No és el nostre rol dir si ha d’anar aquest o altre”. Ho va dir uns dies abans que el Reial Club Deportiu Espanyol i Achraf Hakimi, company de Ramos al Paris Saint-Germain, recriminessin la llista que ja ha sortit.



Més notícies
Gerard Piqué, exjugador del Barça | Europa Press
Piqué revela un gran servei que ha fet pel Barça aquesta temporada
Notícia: Piqué revela un gran servei que ha fet pel Barça aquesta temporada
Comparteix
El català va meditar retirar-se abans, però no ho va fer tot anteposant els interessos del club
Gerard Piqué, durant la presentació del Barça de la temporada 2015/2016, al Trofeu Joan Gamper | FC Barcelona
Es retira Piqué: s’apaga una de les estrelles blaugranes amb més brillantor
Notícia: Es retira Piqué: s’apaga una de les estrelles blaugranes amb més brillantor
Comparteix
El central català ha estat més que un jugador, i deixa un llegat històric
Gerard Piqué fent una volta d'honor en la gespa del Camp Nou | FC Barcelona
“Sempr3”: els homenatges del Barça a Piqué dins i fora de la gespa
Notícia: “Sempr3”: els homenatges del Barça a Piqué dins i fora de la gespa
Comparteix
Samarretes commemoratives, una gran lona i una immensa resposta de l'afició culer en el darrer partit del català al Camp Nou
Gerard Piqué, en el moment de ser substituït per Andreas Christensen contra l'Almeria | FC Barcelona
El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Notícia: El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Comparteix
Els blaugranes s'imposen a l'Almeria amb gols de Dembélé i De Jong, en el dia més emocionant en anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa