Món Esport
“Sempr3”: els homenatges del Barça a Piqué dins i fora de la gespa

El Futbol Club Barcelona és un club immens, entre altres coses, per la gran quantitat de jugadors que han establert els seus ciments. Durant els 122 anys d’història de l’entitat catalana, molts homes han aconseguit grans coses amb els colors blaugranes i, alhora, han enamorat propis i impropis. I és que qui no ha sentit el clàssic “Ronaldinho! Ronaldinho!” durant unes vacances a Marràqueix després de revelar la procedència catalana?

El Barça ha tingut llegendes i, normalment, les ha tractat amb respecte. De principi a fi. Aquesta nit de dijous ho ha tornat a fer. En l’últim partit de Gerard Piqué al Camp Nou, s’ha fet un homenatge que ha estat a l’altura de la grandesa del cinquè jugador home amb més partits de la història del club.

En primer lloc, i com ja havia anticipat el club, els jugadors estan lluint una samarreta commemorativa. Al bell centre dels seus pits duen la inscripció “Sempr3”. Una paraula que fa entendre que la grandesa de Piqué quedarà per sempre, que Piqué sempre serà barcelonista, i tot plegat fent servir el seu dorsal en substitució de la darrera e de la paraula. Això per una banda.

Els dos tipus de samarreta commemorativa que ha dissenyat el Barça i que han causat furor a la botiga del Camp Nou

Per l’altra, fora de la gespa, a la botiga de l’estadi s’han venut, a banda d’aquestes samarretes amb el Sempr3, unes samarretes dedicades 100% a Piqué, tal com es pot apreciar en la imatge. D’altra banda, tal com ha explicat a Món Esport un dels venedors de la botiga, les samarretes sense dorsal i per tant personalitzables s’han esgotat, com a conseqüència de l’alta demanda d’aficionats per fer-se amb la del central de La Bonanova.

Samarreta commemorativa del Barça en honor a Piqué | Gabriel Izcovich
Samarreta commemorativa del Barça en honor a Piqué | Gabriel Izcovich

Les ovacions de l’afició a Piqué en el Camp Nou

Però sense dubte, el gran acte de la nit ha estat tot el que ha passat durant el partit. Primer, abans que comenci, hi havia desplegada una lona al centre del camp amb la mateixa expressió “sempr3”. Després, durant el matx, l’afició ha ovacionat el futbolista cada vegada que ha tocat la pilota, fent-ho amb més intensitat quan ha tingut accions de mèrit.

El punt culminant ha estat quan, en el minut 85 de partit, Xavi ha fet el que havia de fer: substitució perquè Piqué rebi la seva ovació més forta. Mentre Andreas Christensen esperava per entrar a la gespa, el català ha abraçat tots els seus companys i l’afició l’ha aplaudit durant minuts. Després, amb el danès ja a la gespa, Piqué ha continuat abraçant els seus companys d’equip que eren a la banqueta.

El discurs del rei al final del partit

Finalment, després del partit, i amb una volta olímpica a la gespa del Camp Nou per agrair el suport a l’afició, el club ha donat un micròfon al jugador i aquest ha fet un discurs dels que posen la gallina de pell. Un discurs en el qual ha explicat la seva decisió amb una frase ben romàntica: “De vegades cal deixar anar el que estimes”, i, a la vegada, on ha deixat clar que tornarà aviat i que sempre serà culer. Sempre Piqué!



Més notícies
Gerard Piqué, en el moment de ser substituït per Andreas Christensen contra l'Almeria | FC Barcelona
El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Notícia: El Barça convenç i Piqué brilla en el seu ‘last dance’ al Camp Nou (2-0)
Comparteix
Els blaugranes s'imposen a l'Almeria amb gols de Dembélé i De Jong, en el dia més emocionant en anys
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
El tuit en català de Piqué per anunciar la retirada bat un rècord mundial
Notícia: El tuit en català de Piqué per anunciar la retirada bat un rècord mundial
Comparteix
La seva ha estat la piulada més compartida de Twitter en les darreres 24 hores
Gerard Piqué i Pep Guardiola, durant l'acte de la retirada del Kun Agüero al Camp Nou | Europa Press
Guardiola també diu la seva sobre Piqué i deixa una frase impactant
Notícia: Guardiola també diu la seva sobre Piqué i deixa una frase impactant
Comparteix
L'entrenador català ha arribat a dir que "comparar Piqué amb qualsevol altre jugador seria injust per a ell"
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
Dura confessió de Xavi sobre la retirada de Piqué
Notícia: Dura confessió de Xavi sobre la retirada de Piqué
Comparteix
"La conversa que vaig tenir amb ell a l'estiu va ser un dels dies més difícils de la meva carrera", ha afirmat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa